Predvianočná nádielka od AVONu!

Ako každý rok aj tentokrát si už lámete hlavu nad tým, čo podarujete svojim blízkym na Vianoce? Spoločnosť AVON Cosmetics vám prináša predvianočnú nádielku plnú skvelých tipov na darčeky, ktoré určite potešia vašich najmilších. Inšpirujte sa touto ponukou noviniek a pripravte sa v predstihu na najkrajšie sviatky v roku.

Toaletný parfum Premiere Luxe Oud for Her

Objem: 50 ml

Bežná cena: 32,00 €

Luxusná dámska novinka patrí do kategórie orientálnych kvetinovo-drevitých vôní. Ukrýva v sebe vzácne tóny zlatistej mandarínky, bulharskej ruže a oleja Oud. Ten patrí medzi najdrahšie oleje na svete. Je známy ako tekuté zlato. Jeho vzácna vonná  živica z dreva tropického stromu Agar je plná hrejivých a tajomných tónov. Využíva sa na výrobu tých najluxusnejších parfumov.

DUO Omladzujúce olejové sérum Ultimate Supreme

Objem: 40 ml

Bežná cena: 26,90 €

Pleťový elixír mladosti je jedinečnou kombináciou omladzujúceho séra a 5 luxusných olejov, ktoré účinne bojujú aj proti tým najpokročilejším príznakom starnutia. Vďaka unikátnemu zloženiu je pleť spevnená, pružnosť obnovená a vrásky vyhladené. Navyše pomáha redukovať farebné nedokonalosti, pleť regeneruje a hydratuje. Po nanesení sa na pokožku rýchlo vstrebáva.