Online starostlivosť o zdravie

Spoločnosť Walmark® rozširuje svoje aktivity a ponúka ľuďom ďalšiu úroveň starostlivosti o ich zdravie. Spúšťa úplne nový interaktívny online program Index zdravia, ktorého zmyslom je motivovať ľudí a pomôcť im k zdravšiemu a spokojnejšiemu životu.

Walmark je v oblasti zdravotnej starostlivosti jednou z najrýchlejšie rastúcich firiem v strednej Európe. Jednou z podstatných zásad spoločnosti je inovatívny prístup a aj preto Walmark predstavuje bezplatný online program Index zdravia, ktorý krok za krokom vedie ľudí k zdravému životnému štýlu.

 „Vytvorili sme online nástroj, vďaka ktorému záujemcovia môžu mať prehľad o svojom zdravotnom stave a podporiť svoj životný štýl. Stačí vyplniť jednoduchý, ale komplexný test a získate okamžitý prehľad o svojom zdravotnom stave s odporúčaniami, čo robiť inak a lepšie. Záujemcovia si môžu nechať vytvoriť vlastný osobný plán na štyri týždne, s ktorým budú deň po dni podporovať svoje zdravie. Online platforma predstavuje dostupnú a atraktívnu možnosť pre každého, kto sa chce udržať vo forme alebo ju znovu získať,“ komentuje Ivana Stiburková, Digital Marketing Manager spoločnosti Walmark® pre SK a CZ.

Na programe pracovali a neustále ho rozvíjajú poprední českí odborníci venujúci sa zdravému prístupu k životu. „Index zdravia je prospešný nástroj. Pomocník, ktorý prispeje k odhaleniu zlozvykov a pomôže s ich prekonaním. Zjednodušuje prirodzené akceptovanie základných pravidiel zdravého životného štýlu, pretože dobrý plán uľahčí postupné zmeny,“ hovorí MUDr. Zuzana Kala Grofová, odborníčka na klinickú výživu.

„Index zdravia chce ľudí predovšetkým motivovať. Používatelia okrem iného môžu zdieľať svoje výsledky na sociálnych sieťach, pozvať svojich priateľov a motivovať sa navzájom,“ dodáva Ivana Stiburková.

Zadarmo, rýchlo, osobne

Index zdravia je dostupný na Index-zdravia.sk. Stačí vyplniť základný test a odpovedať na otázky z piatich okruhov životného štýlu. Systém odpovede používateľa vyhodnotí a vygeneruje hodnotu jeho Indexu zdravia (0-100), ktorý odráža zdravotnú formu. Nechýba ani aktuálna hodnota BMI, informácie o odporúčanom množstve tekutín či stravovaní. Po registrácii záujemca získa osobný štvortýždňový plán zdravého života, ktorý obsahuje rady a tipy, ako podporovať svoje zdravie. Výsledky a osobné plány sú používateľom kedykoľvek dostupné v ich profiloch. Platforma tak ponúka možnosť porovnávania i sledovania postupov na ceste za zdravým životným štýlom.