HyperX headset v štýle GoW v predaji

Divízia Kingston HyperX oznámila zahájenie dodávok svojho oficiálne licencovaného herného headsetu pre Xbox s názvom CloudX Revolver Gears of War na Slovensku a v ČR. Fanúšikovia Gears of War teraz môžu prejaviť svoje nadšenie pre hru aj pomocou headsetu s vzhľadom pripomínajúcom nasadenie v boji. 

Headset HyperX CloudX Revolver Gears of War je ideálny na hranie FPS „strieľačiek“ a súboje v otvorených herných svetoch. Vyznačuje sa zvukovým obrazom štúdiovej kvality, ktorý umožní hráčom počuť súpera presnejšie a z väčšej diaľky. Headset HyperX CloudX Revolver Gears of War je dodávaný s 2m káblom pre PC s ovládaním zvuku a mikrofónu priamo na kábli a je vybavený 3,5 mm (štvorpólovým) konektorom jack. Pre vyšší komfort má kožený hlavový most a mušle vyrobené z vysoko kvalitnej pamäťovej peny, za ktoré značka HyperX získala už mnoho ocenení a vďaka ktorým budete môcť hrať pohodlne celé hodiny.

„V HyperX sme nadšení, že môžeme fanúšikom Gears of War ponúknuť lepší zážitok z hry pomocou našej novej náhlavnej súpravy,“ povedal Daniel Kelley, riaditeľ marketingu HyperX. „Spolu so spoločnosťou Microsoft a The Coalition sme tvrdo pracovali na zvuku aj dizajne, aby táto súprava priniesla hráčom ucelený herný zážitok.“

hx-hscrxgw-rd_accessories_1428x1428-1 hx-hscrxgw-rd_top_1428x1428-1 hx-hscrxgw-rd_left_1428x1428-1