Svetoznáma značka Jaguar zaparkuje priamo v OC CENTRAL 

Už čoskoro na vás v OC CENTRAL čaká unikátna výstava mapujúca históriu značky Jaguar od prvých modelov, ktoré vznikli medzi dvoma svetovými vojnami až po súčasnosť. Príďte sa pozrieť na legendárne športové žihadlá, ktoré takmer 80 rokov ohurujú svojou dokonalosťou. Výstava bude zahŕňať 10 historických a 5 súčasných vozidiel  značky Jaguar.

Nadšenci britskej značky sa môžu od 5. do 25.9.2016 tešiť na vôbec prvé sériovo vyrábané auto s označením Jaguar. Návštevníci zataja dych pri exkluzívnej slovenskej premiére Jaguar F-TYPE Project 7, ktorý sa vyrába v limitovanej edícii 250 kusov a po slovenských cestách nejazdí ani jeden jediný. Tento exkluzívny model bude vystavený jeden jediný deň a to 24. septembra. V plnej kráse sa ďalej predstaví aj najslávnejší model E-TYPE, ktorý je dlhodobo považovaný za najkrajšie auto na svete. Ďalšou novinkou výstavy bude historicky prvé SUV značky Jaguar F-PACE, ktorý sa oficiálne začal predávať tento rovystava-jaguar2k v máji.

Jedinečnou prehliadkou vystavených modelov však zábava v nákupnom centre zďaleka nekončí. Počas celej doby trvania výstavy sa môžu návštevníci zapojiť do súťaže o skvelé ceny, akými sú Jaguar na týždeň, na víkend či na jeden deň, šperky v hodnote 1.500 euro a ďalšie hodnotné ceny. Detailné informácie o súťaži nájdete na www.central.sk.

Fanúšikovia si budú môcť na vlastnej koži vyskúšať aj jazdu v ultra rýchlom Jaguar F-TYPE, zažiť vyhliadkové jazdy v limuzínach Jaguar XJ, XE a XF či testovacie jazdy na historicky prvom SUV Jaguar F-PACE. Pohľad na hlavné mesto bude bezpochyby úplne iný v historických vozidlách značky počas spanilej jazdy Jaguar Heritage.

Okrem spomínaných aktivít sa počas septembrových víkendov, ktoré sa v OC CENTRAL ponesú v znamení „divokých šeliem“ Jaguar, návštevníci môžu tešiť aj na ďalšie aktivity:

10.-11.9. 12:00 – 17:00h – JAGUAR PHOTOSHOOTING

  • Bezplatné fotenie pri Jaguar F-TYPE.

 17.9. 13:00 – 18:00h – THE ART OF PERFORMANCE

  • Jazdy v športovom aute Jaguar F-TYPE.
  • Jazdy v limuzínach Jaguar XJ, XE a XF.
  • Testovacie jazdy v historicky prvom SUV Jaguar F-PACE.

 18.9. 11:00 – 14:00h – JAGUAR HERITAGE

  • Príjazd historických vozidiel značky Jaguar.
  • 14:00 – odchod jednotlivých posádok na prehliadku Bratislavou.

 24.9. 14:00 – 18:00h – JAGUAR F-TYPE PROJECT 7

  • Premiéra automobilu Jaguar F-TYPE PROJECT 7 na Slovensku spojená s fotením.

24.9. 17:00 – 18:00h – FINÁLE SÚŤAŽE

  • Vyhlásenie víťazov súťaže a odovzdanie cien výhercom.