Dajte pocítiť svojim blízkym, že sú pre vás tí najdôležitejší na svete, len tak z lásky.

Aj v máji nájdete v nákupno-zábavnom centre Bory Mall rodinnú pohodu. Každý v takej forme ako to má najradšej! Maminky v predajniach, z ktorých už odnášajú do svojich šatníkov trendy kúsky z jarných kolekcií. Ockovia v zajatí príbehov májových kinopremiér v najmodernejšom multikine Cinemax Bory. Tí najmenší, ale najdôležitejší členovia rodín, zaručene neodolajú lákadlám najväčšieho Detského sveta v Bratislave. A hlavne, všetci spolu pri atraktívnom programe, v ktorom si nájde „to svoje“ každý jej člen.

Ak ste šťastným majiteľom psieho miláčika, alebo sa ním plánujte stať, budete v máji v Bory Mall na tom správnom mieste. Pre všetkých milovníkov psíkov sme 14. mája pripravili Uštekanú sobotu, počas ktorej vyvrcholí súťaž o najmilšieho psíka – Boriešok roka 2016. Do konta tohoto týždňa môžete posielať fotografie vašich rodinných chlpáčov na facebookovú stránku Bory Mall a zabojovať tak o najvyšší titul a zaujímavé ceny pre vášho psieho fešáka. Okrem poradne veterinára a odborníkov zo SUPER ZOO, Slobody Zvierat a organizácie Pes v núdzi, ktorí vám poradia, ako sa postarať o svojich psíkov, či ako pomôcť tým opusteným, na vás čaká aj prehliadka cvičených a tancujúcich psíkov, psí módny salón, detské tvorivé dieľne a množstvo zábavy.

Od 21. mája môžete u nás zažiť malé africké dobrodružstvo, čaká na vás exkluzívna výstava fotoobrazov Petra Šuríka divokých zvierat z Afriky WORLD IN MY LENS – Wild Animals. Zábery hrochov, nosorožcov, levov, či loviacich leopardov na veľkoformátových fotografiách vám priblížia život zvierat, ktoré poznáte len zo zoologických záhrad a dokumentárnych filmov.

Posledná májová sobota – 29. mája – bude spojená s autami a rýchlou jazdou. Pre Borcov z Bory Mall sme na námestí v interiéri centra pripravili veľkú autodráhu pre autíčka na diaľkové ovládanie s rôznymi trasami a prekážkami. V rovnaký deň môžete navštíviť Deň otvorených dverí v neďalekom výrobnom závode Volkswagen Slovakia a absolvovať prehliadku montážnych hál a zaujímavý program. Pre bezstarostný presun bude premávať kyvadlová doprava od Bory Mall priamo do závodu Volkswagen Slovakia.

Posledný májový týždeň sa prehupne do jedinečnej detskej párty. Príďte do Bory Mall osláviť 4. júna Divoký Deň detí. Pripravili sme pre vás jedinečný program plný hier, zábavy, darčekov a stretnutí. V Bory Mall na vás čaká oslava v štýle ZOO, exotických zvierat a populárnych tvárí z vašich obľúbených seriálov z televíznej obrazovky. Získať podpisy napríklad od Janka Koleníka a jeho kolegov zo seriálu ZOO môžete na exkluzívnej autogramiáde. Stretnete sa aj s deťmi Tomášom, Oliverom a Samkom Rodinovcami zo seriálu Naši. Nebudú chýbať ani detské obľúbené postavičky z TV Rik. Deti si môžu zasúťažiť o zaujímavé ceny alebo sa poriadne vyšantiť na pripravovaných atrakciách, ktorých bude v Bory Mall neodolateľne veľa. Bude to jedna veselá rodinná párty, na ktorej sa zabavia všetci členovia vašej rodiny.

Naplánujte si spoločné chvíle s rodinou na májových podujatiach v Bory Mall, vymyslite rodinný mini výlet, zájdite spolu do jednej z našich 180 predajní, kaviarní, či cukrární, oddýchnite si v našej záhradke. Rozmaznávajte členov svojej rodiny. Dajte im pocítiť, že sú pre vás tí najdôležitejší na svete, len tak z lásky.

Program Uštekanej soboty:

AGILITY PREHLIADKA

Psíky so svojimi trénermi predvedú ukážku svojich schopností prekonávať prekážky a predvedenie reakcií na povely. Preveriť si šikovnosť toho nášho psíka budeme môcť v rámci víkendového programu na agility trati pred nákupným centrom.

DOG DANCING

Dog dancing alebo aj tanec so psom, je muzikálne prevedenie choreografie zostavenej z rôznych po sebe nasledujúcich cvikov. Hlavnú úlohu v ňom hrá pozitívna motivácia a tímová práca človeka so psom. Taneční majstri nám predvedú ukážky dog dancingu.

PSÍ SALÓN

Potrebujete poradiť aký strih je pre vášho psíka najlepší? Objavte s nami trendy v strihaní psov. Beauty salón pre psíkov v Bory Mall je tu pre vás! Poradíme vám a ukážeme ako na to, aby bol ten váš maznáčik „in“.

PORADŇA VETERINÁRA

Veterinár, je často jediným človekom, ktorý rozumie, čo psíkov bolí alebo trápi. Stane sa aj neoddeliteľnou súčasťou Uštekaného víkendu v Bory Mall. Môžete sa s ním poradiť na tému starostlivosti o psíkov a ich zdravia.

ŠTENIATKA

Príďte si pohladkať šteniatka do Bory Mall! Žiadne dieťa ani dospelý neodolá veľkým očiam, rozkošným ťarbavým pohybom a všetečným ňufáčikom malého šteniatka?! V Bory Mall vám dávame možnosť pohladkať si ich a možno si vás niektoré z nich získa…

DETSKÝ KÚTIK HAF

Vieš už ako by mal vyzerať tvoj vysnívaný psík? Zelený, modrý, pruhovaný alebo s ružovými bodkami? Predstavivosti a kreativite sa medze nekladú! Omaľovánky a mini tvorivé dielne sú tu pre našich najmenších.