- Nové radary eliminujú falošné poplachy
- Nový kráľ produktivity - Logitech MX Master 4
- Bod G očami odborníkov: 6 faktov, ktoré ste o ňom nevedeli
- Kvalitná parochňa môže stáť stovky eur, pacientkam s rakovinou vracia stratené sebavedomie
- Obľúbený seriál Bluey ožíva v stavebniciach LEGO®, ktoré premenia hru na rodinné dobrodružstvo
Slovenský folklórny food festival.
Pochutnajte si na tradičných jedlách z rôznych regiónov Slovenska!Nedáte dopustiť na jedlá našich starých mám? Teraz si ich môžete do sýtosti vychutnať v pivárni a reštaurácii Bokovka v Trnave a Bratislave či v Beer Palace.
Čakajú na vás tradičné a chutné špeciality z rôznych kútov Slovenska. Poponáhľajte sa, folklórny food festival potrvá do 13.marca.
Špeciálne menu obsahuje nasledujúce jedlá:
PAPCÚN
Spišská špecialita – polievka so zemiakmi, sušenými hubami, slaninkou, kôprom a oškvarkami.
GEMERSKÉ GULE
Gemerská špecialita – gule so zemiakového cesta, do ktorého je pridaná slaninka, klobáska a koreniny. Gule sú podávané s dusenou kyslou kapustou s údeným a krúpami.
TATARČANE PIROHY
Tieto pirohy z pohánkovej múky plnené tvarohom a zemiakmi pochádzajú zo Zemplína.
TVAROHOVÉ KNEDLE
Región Tekov je známy týmito tvarohovými knedľami plnenými slivkami, posypanými strúhankou a čerstvým tvarohom.


