Prvá kolekcia pražských Dermacol parfumov: hypnotická, nekonvenčná a plná životnej energie.

Parfum je prejavom osobnosti, charakteru, ale aj aktuálnej nálady. Mal by vystihovať individualitu, vyjadrovať to, čo cítite, kým ste alebo túžite byť. Hypnotická, nekonvenčná a plná životnej energie – taká je prvá kolekcia pražských vôní Dermacol.

Vývojové laboratóriá Dermacol spoločne s francúzskymi laboratóriami v provensálskom Grasse vytvorili trinásť nadčasových a elegantných parfumov pre ženy aj mužov. Vybrať si môžete od nevinnej kvetinovej až po zmyselnú vôňu zakázaného ovocia v kombinácii s ružou.

Parfum sa často zamieňa s toaletnou vodou.

Rozdiel je predovšetkým v koncentrácii vonných zložiek obsiahnutých v liehovom základe. Parfum (Eau de Parfum) má vyššie množstvo vonných olejov, t. j. 8 – 30 % v koncentrovanom liehu, preto vôňa vydrží dlhšie.

Toaletná voda (Eau de Toilette) vydrží v porovnaní s parfumom kratšiu dobu, preto ju musíte nanášať niekoľkokrát denne. Obsahuje väčšinou iba 3 – 8 % vonných zložiek v približne 80 % liehu.

Parfumy Dermacol môžete používať samostatne a tiež ich kombinovať navzájom. Kvetinovú vôňu osviežte kvapkou citrusu alebo k nej pridajte štipku korenistej arómy, ktorá zdôrazní jedinečnosť.

Vytvoríte si vlastný štýl s unikátnou vôňou, ktorá sa stane vašou súčasťou.

Tipy, aby váš parfum voňal počas celého dňa:

  • Doprajte si kúpeľ. Horúca sprcha otvorí póry, vďaka čomu pokožka absorbuje parfum lepšie.
  • Vôňa sa lepšie udrží na hladkej pokožke, po sprche ju preto dôkladne vysušte a následne použite telové mlieko, ktoré ju hydratuje a zjemní.
  • Parfum môže zanechať škvrny na oblečení alebo poškodiť šperky, preto ho nanášajte pred oblečením šiat. Aplikujte ho na miesta, kde v tele pulzuje krv: za uši, na vnútornú stranu zápästia, do lakťových jamiek a pod.
  • Nakoniec nastriekajte malé množstvo vône na hrebeň a prečešte si vlasy po celej dĺžke.Odporúčaná cena: 50 ml / 38 eur