Zima končí, pripravte si svoj šatník na jar.

Aby ste si zachovali čo najdlhšie originálne farby oblečenia, vynára sa praktická otázka. Ako prať farebné kúsky ? Celkový dojem môžeme pokaziť nielen zlým výberom outfitu, ale aj nosením jeho prepratej verzie. To sa vám už teraz stať nemôže.

Henkel prináša revolučnú novinku – obrúsky Colour Catcher, ktoré jedinečnou technológiou pritiahnu a udržia akékoľvek farbivá a tak zabránia zafarbeniu oblečenia.

Šatník ovládnu kontrastné farby.

New York Fashion Week odhalil v predstihu, na čo a môžeme tento rok tešiť. Na odvážny koktail farieb, ktorý dá zbohom fádnosti zemitých odtieňov.

Na vešiaky každej trendsetterky by mali čoskoro pribudnúť výrazné kúsky vo farbách oranžovej a mangovo žltej. Tradičnejšími farbami, ktorým patrí jar 2016 sú sýte i nežné odtiene modrej a  tóny hnedej. Mnohé značky kombinujú farby v podobe rôznych vzorov, od klasického námorníckeho až po etno vzory. Pri ich kúpe sa nemusíte zaťažovať otázkou: Ako budem takého farbené kúsky prať?

Neviete triediť, nechce triediť alebo neviete ako nakombinovať oblečenie do bubna práčky, teraz prichádza revolučná novinka – Colour Catcher – malý obrúsok v ktorom sa skrýva veľká technológia.

Môžete prať oblečenie akejkoľvek farby spolu bez toho, aby ste sa obávali ich vzájomného sfarbenia. To platí aj pre viacfarebné oblečenie, ktoré je častým dôvodom pre plač po vybratí z práčky.

Povedzte NIE nehodám.

Ani neviete popísať ten pocit, ako keď vytiahneme z práčky obľúbený kus oblečenia, zafarbený od zvyšnej bielizne, s ktorou bol praný. Nehody sa pritom stávajú bežne. Stačí pootvorený bubon práčky a vhodené červené ponožky, či modré tričko spôsobí tú hroznú kombináciu farieb na vypranom oblečení.

Inokedy stojíme pred problémom: ako prať čierne šaty s bielym golierom, námornícke tričko alebo dvojfarebnú sukňu? Sú veci netriediteľné, alebo do bubna práčky nekombinovateľné s ničím iným. Prať ich po jednom je otrava. Prať ich ručne ešte väčšia katastrofa. Čo ale s nimi? S novinkou Colour Catcher sa už viac trápiť nemusíte.

Byť túto jar IN, to znamená zaradiť do svojho šatníka oblečenie pripomínajúce módu 70-tych rokov: geometrické tvary na sukniach, šatách, nohaviciach, blúzkach i jarných plášťoch, hranatých tvarov a prúžkované oblečenie. Vo veľkom to tento túto jar „rozbalia“ i strapce. Stanú sa nielen súčasťou kabeliek, ako tomu bolo minulý rok, no ozvláštnia aj sukne a šaty.

Ako Colour Catcher funguje?

Obrúsky Colour Catcher majú v sebe kladný náboj, pričom rozpustené farbivá z farebnej bielizne sú nabité záporne. Vďaka pokrokovej technológií, Colour Catcher priťahuje voľné farbivá, ktoré sú uvoľnené do pracieho roztoku. Obrúsok sa jednoducho správa ako magnet: pritiahne a udrží akékoľvek farbivá, uvoľnené z praných textílií do vody. Novinka funguje ako prevencia nehôd pri praní. Zároveň chráni farby pred ich zošednutím. Navyše, nemusíte sa obávať žiadnych chemikálií. Celá alchýmia je založená na fyzikálnom princípe. Obrúsky sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu a po praní ich môžete jednoducho zahodiť do koša na papier, keďže sú recyklovateľné. Colour Catcher je dostupný v maloobchodoch za 3,49€ za 10 ks balenie a v prípade 20 ks balenia za 5,49€.