Vypraná a vysušená bielizeň bez kompromisov.

Čistá, vyžehlená a voňavá bielizeň je snom každej ženy. Aby bielizeň zostala v dobrom stave čo najdlhšie, dajte si záležať na prístrojoch, ktoré sa o ňu starajú: práčkach, sušičkách, žehliacich systémoch či žehličkách. Tie kvalitné dokážu viac ako len prať, sušiť a žehliť. Šetria čas, peniaze a môžete ich kontrolovať a ovládať napríklad z mobilu.

Čo všetko zvládnu moderné automatické práčky.

Rad práčok Miele W1 disponuje voštinovým bubnom a ponúka veľa užitočných systémov a technológií. Systém TwinDos umožňuje automatické dávkovanie dvojfázového systému pre bielu i farebnú bielizeň, prípadne tekutého pracieho prostriedku a aviváže.

PowerWash 2.0 perie o 40 % úspornejšie, ako prístroje energetickej triedy A +++. S programom QuickPowerWash máte čistú bielizeň za menej ako hodinu. CapDosing zabezpečí perfektné výsledky aj pri chúlostivých textíliách, napr. vlne, outdoorovom či športovom oblečení.

Sušička musí byť efektívna.

Správna sušička nielen šetrí čas, ale uľahčuje aj žehlenie. Potvrdzujú to aj funkčné a dizajnové prístroje Miele T1. Oceníte SteamFinish pre perfektné vyhladenie, PerfectDry pre dokonale usušené veci alebo asistenta sušenia pre výber najvhodnejšieho programu. Príjemnú a dlhotrvajúcu vôňu zabezpečí systém FragranceDos. Samozrejmosťou je voštinový bubon a integrovaný odvod kondenzátu.

Príjemné žehlenie.

Niektoré práčky a sušičky minimalizujú či úplne odstraňujú potrebu žehlenia. Niekedy sa však tejto činnosti vyhnúť nedá.

Parný žehliaci systém Miele FashionMaster charakterizuje jednoduchá manipulácia, flexibilita a pohyblivosť. O vynikajúce výsledky žehlenia sa postará voštinová žehliaca plocha pre rovnomerné rozdelenie pary, násada s nepriľnavým efektom pre špeciálne textílie či ľahké vyhladenie zaveseného oblečenia. Pohodlná je montáž i demontáž prístroja.

Ovládajte práčky a sušičky – napríklad z tabletu alebo mobilu.

Vďaka Miele@home 2.0 môžete vybrané modely práčok a sušičiek zapojiť do systému inteligentnej domácnosti, a tak ich priamo ovládať či kontrolovať cez tablet, smartphone či počítač.

www.miele.sk