S objektívom Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM dosiahnete výborné výsledky.

Spoločnosť Canon predstavuje aj univerzálny objektív EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM.

Jeho nová technológia Nano USM a voliteľný adaptér Power Zoom Adapter PZ-E1 dovoľujú plynulé ovládanie zoomu pri nakrúcaní videa či vzdialené ovládanie prostredníctvom rozhrania Wi-Fi.

Zaznamenajte úžasné fotografie a videá s novým objektívom EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM a adaptérom Power Zoom Adapter PZ-E1.

Univerzálnosti modelu EOS 80D zodpovedá aj nový objektív Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, ktorý poskytuje vysokovýkonné automatické zaostrovanie pre nakrúcanie videa a fotografovanie a široký rozsah zaostrenia umožňujúci fotografovanie širokouhlých záberov či makrozáberov, a to všetko jediným objektívom. EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM je prvým objektívom spoločnosti Canon, ktorý využíva technológiu zaostrovania Nano USM zaručujúcu plynulé a tiché automatické zaostrovanie pri nakrúcaní videa a bleskové rýchlosti pri fotografovaní.

Nový kompaktný, ľahký adaptér Power Zoom Adapter PZ-E1 navrhnutý pre objektív EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM umožňuje plynulé a ľahko dostupné ovládanie zoomu pri nakrúcaní videa, ktoré môžete využiť pri tvorbe dokumentárneho záznamu v profesionálnej kvalite, ako aj možnosť ovládania prostredníctvom rozhrania Wi-Fi.

Základné charakteristiky objektívu EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM:

  • Univerzálne ohniskové vzdialenosti na zachytenie širokej palety objektov
  • Technológia Nano USM umožňujúca rýchle a tiché automatické zaostrovanie pri fotografovaní aj zázname videa
  • Výnimočne ostré fotografie vďaka 4-krokovému optickému stabilizátoru obrazu
  • Videozáznam s mimoriadnou stabilitou vďaka dynamickému systému stabilizácie obrazu
  • Kompaktný, vysokovýkonný objektív s voliteľným príslušenstvom Power Zoom