Street food fest v Bokovke.

Bencik Culinary Group prináša chute z celého sveta na jednom mieste! Ak ste milovníkom skvelého jedla, v pivárni a reštaurácii Bokovka ste na správnom mieste. Už nemusíte cestovať, aby ste spoznali chuť „jedál ulice“ z celého sveta. Od 16. do 25. októbra na vás čaká špeciálne menu plné medzinárodných pochutín.

Jedlá z USA, Jamajky, Malajzie či Španielska. Vyberte si španielske churros, jerk chicken z Jamajky, malajskú laksu alebo obľubený burger, ktorý poznáte z New Yorku. K tomu si môžete dať okrem pivnej klasiky aj špeciálne pivá z Thajska či USA. V rámci street food festivalu si môžete pochutiť na:

PULLED PORK USAPULLED PORK USA_s

Známy americký street food, ktorý doslovne znamená „trhané mäso“. Bravčové mäso sa marinuje v špeciálnej marináde a dlho a pomaly sa pečie.

BURGER CHEESE (DOG) USA

Klasický americký Hot Dog poznáte. My vám však ponúkame jeho sofistikovanejšiu alternatívu – čerstvé hovädzie mäso sme naplnili syrom čedar. Celé sme to ugrilovali a naplnili ním domácu hot dog žemľu.

PRAWN & CHICKEN LAKSA MALAJZIA

Populárna pikantná rezancová polievka s kokosovým mliekom a pastou Laksa pochádza z Malajzie. V roku 2011 bola Laksa podľa CNN Travel vybraná do rebríčka 50. najchutnejších jedál sveta.

CHURROS ŠPANIELSKO

Sladké smažené šišky – tyčinky pochádzajú zo Španielska. Boli jedlom chudobných pastierov, ktorí si ich smažili z chlebového cesta.

JERK CHICKEN JAMAJKA

Jedlo Boba Marleyho! Kuracie mäso sa marinuje v slávnej marináde známej pod menom „Jerk“, ktorá sa vyrába z viacerých druhov korenia ako napríklad škorica, muškátový oriešok, klinčeky a byliniek.