Nový Silan Sensitive Aloe Vera & Almond Milk.

Rozmaznávajte svoju pokožku a šatník – s novinkou z radu Silan Sensitive. Vedeli ste, že každý tretí Európan trpí alergiami a viac ako polovica z nás má citlivú pokožku? Spoločnosť Henkel sa preto rozhodla rozšíriť portfólio avivážnych prostriedkov pre citlivú pokožku o nový variant – Silan Sensitive Aloe Vera & Almond Milk.

Novinka vás očarí dlhotrvajúcou jemnou vôňou mandľového mlieka a Aloe vera. Je vhodná ako pre osoby s citlivou pokožkou, tak aj pre extra chúlostivú pokožku vašich detí. Nový Silan je teraz navyše koncentrovanejší, v litrovej fľaši je obsiahnutých celkom 33 dávok.

Nový Silan Sensitive Aloe Vera & Almond Milk ponúka výnimočne starostlivé a dermatologicky schválené zloženie. Obsahuje iba jemnú vôňu mandľového mlieka a aloe vera, žiadne parfumové látky, ktoré dráždia detskú pokožku. Bielizeň je vďaka nemu fantasticky mäkká, hebká a príjemná aj pre tú najjemnejšiu pokožku.

Zamilujete si aj krémovo broskyňovú farbu aviváže. Silan Sensitive Aloe Vera & Almond Milk dopĺňa rad Sensitive aviváží Silan, ktoré sa s úžasnou hebkosťou a jemnou vôňou postarajú o citlivú pokožku celej rodiny, a rovnako tak o vašu bielizeň.

Silan Sensitive Aloe Vera & Almond Milk je na pultoch obchodov k dispozícii od augusta tohto roka. 1l balenie aviváže kúpite za maloobchodnú cenu 2,69 € a 2l za 4,99 €.

Súťažná otázka:

Akú farbu má nový Silan Sensitive Aloe Vera & Almond Milk?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 2. novembra 2015. Ako predmet správy použite “súťaž – Silan”.

Piati z vás získajú balíček Henkel.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.