Na Slovensko prichádzajú exkluzívne elektrické kolobežky Perut.

Spoločnosť Perut.sk od dnes ponúka na Slovensku vo výhradnom zastúpení pre našu krajinu exkluzívne elektrické kolobežky českej produkcie, značky Perut. Byť ekologický a elektrický je dnes in, avšak dnešný náročný zákazník očakáva omnoho viac. Preto prichádzajú elektrické kolobežky Perut s vlastnosťami, vďaka ktorým predčí táto e-kolobežka svoju konkurenciu hneď v niekoľkých bodoch.

E-kolobežky Perut dosahujú rýchlosť až 40 km/h, ponúkajú dojazd na jedno nabitie až 100 km (v závislosti od kapacity batérie konkrétneho modelu) a to pri dobe nabíjania iba 2,5 ÷ 5 hodín. Samotná kolobežka je bez prevodov a reťaze, takže je výrazne tichá. Motor je umiestnený priamo v zadnom kolese. S veľkosťou kolies do 20 palcov pohodlne zvládajú elektrické kolobežky Perut aj náročnejší terén a všetky ostatné nerovnosti.

Elektrická kolobežka Perut je pre každého.

Rozmýšľate, kde využiť elektrickú kolobežku? Ľudia žijúci vo väčších mestách by vedeli rozprávať. E-kolobežky Perut ušetria množstvo času a financií pri pravidelnom presune do práce a dá sa s ňou prepravovať aj v oblastiach, kde nie je možné vojsť automobilom. Kolobežky Perut môžu jazdiť na chodníku (s obmedzovačom do 25 km/h) a na elektrické kolobežky Perut samozrejme nie je potrebný vodičský preukaz. Výlety na ľahkých lesných cestách, presuny vo väčších priestoroch (dostihy, sklady, fabriky, festivaly, spoločenské podujatia a pod), spoločník do auta na spoznávanie miest počas dovolenky – na čokoľvek z tohto a množstvo ďalšieho je e-kolobežka Perut ako stvorená. A nie je to len o zábave z jazdy, je to najmä o ekonomickom a ekologickom prístupe. Navyše, elektrické kolobežky Perut umožňujú aj ľuďom, ktorý nevládzu dlhšie chodiť či bicyklovať, aby sa hravo prepravili tam, kam potrebujú.

Vlastnosti, ktoré by ste pri kolobežke nečakali.

Elektronická kolobežka je, napriek množstvu technológii v nej ukrytej, ľahká – váži približne 25 kilogramov a dá sa prepravovať v aute alebo na nosiči podobne ako bicykel. Samozrejmosťou je elektrický zvonček, kotúčové brzdy, kľúčik na štartovanie či nabíjanie z klasickej 220V zásuvky s automatickou detekciou plného nabitia. Avšak, elektrické kolobežky Perut ponúkajú aj mnoho funkcií navyše, ktoré by ste pri bežnej kolobežke nečakali – tempomat, ktorý oceníte najmä pre dlhších jazdách na rovinkách, odpruženú a uzamykateľnú prednú vidlicu, možnosť pripevniť košík či pohodlný posed a v neposlednom rade aj možnosť naprogramovať motor na pomalé rozbiehanie a obmedzenie maximálnej rýchlosti, čo je vhodné najmä, ako si elektrickú kolobežku Perut budú užívať vaše ratolesti.

Skúšobné jazdy:

Radšej raz zažiť, ako tisíckrát o tom čítať. Na www.perut.sk je možné dohodnúť si testovaciu jazdu a vyskúšať si priamo pocit voľnosti a zábavy z jazdy.

Dostupnosť a ceny:

Perut.sk je výhradným distribútorom e-kolobežiek Perut na Slovensku. Ceny začínajú od 700 Eur bez DPH (840 Eur s DPH) v závislosti od výbavy.