Deti, ktoré sa starajú o svoje zúbky, sa čerta báť nemusia.

Deti milujú sladkosti, radi maškrtia po celý rok a užívajú si každú špeciálnu príležitosť. Výnimkou nie je ani mikulášska nádielka, obvykle plná čokolád i cukríkov. Tá je ale tiež skvelou príležitosťou ako ich potešiť dobrotou s benefitom, žuvačkami bez cukru Orbit for Kids, a urobiť tak niečo pre zdravie ich zubov. Úsmev, ktorý nádielka s Orbit for Kids zabezpečí, nebude len nadšený, ale aj zdravý.Mikulas_Orbit pre deti+

Žuvačky bez cukru pre deti by nemali chýbať v žiadnom mikulášskom balíčku. Pravidelná starostlivosť o detský chrup je dôležitá nielen ráno a večer, ale aj po každom jedle. Zdravé zúbky už od detstva sú podľa odborníkov zásadným predpokladom kvalitných trvalých zubov. Rodičia by mali myslieť na dentálne zdravie svojich detí od ich útleho veku a starostlivo dohliadať na pravidelnú, dôslednú starostlivosť o detské zúbky.

Okrem prevencie zubného kazu majú navyše žuvačky Orbit for Kids skvelú ovocnú chuť. Sú teda zdravou aj chutnou súčasťou mikulášskej nádielky, ktorá rozžiari oči i úsmev. Každý detský úsmev je krásny, ale ten zdravý, o ktorý sa deti rady starajú, si zaslúžia špeciálnu pochvalu od Mikuláša, anjela a nakoniec aj od čerta.