Nová práčka Samsung WW8500 AddWash: Koniec zabudnutým kusom oblečenia.

Spoločnosť Samsung predstavila na veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA 2015 v Berlíne novú práčku Samsung WW8500 AddWash, ktorá umožňuje pridať kusy oblečenia počas pracieho cyklu.

Každý to pozná: Spustíte práčku a vzápätí objavíte jednu chýbajúcu ponožku, alebo napríklad ešte jedno červené tričko, ktoré sa smie prať len s rovnakými farbami a tie sú už teraz v práčke.

Na základe výskumu, 90 % európskych zákazníkov často rado pridalo ďalšie oblečenie do bubna práčky v priebehu pracieho cyklu. V prípade práčok s predným plnením, ktoré sú v Európe najpopulárnejšie, to však nie je vôbec jednoduché.

Samsung prichádza s jedinečným riešením tohto problému a predstavuje nový model Samsung WW8500 AddWash. Tá je vybavená špeciálnymi dvierkami, ktoré sú umiestnené vo vrchnej časti hlavných dvierok. Vďaka tomu je možné pridávať ďalšie odevy, ale aj prášok či aviváž kedykoľvek počas pracieho cyklu. Ide o ďalšiu novinku, ktorá ľuďom spríjemní každodenný život.

Ľahšie to už nejde.

Celý proces vkladania bielizne v priebehu cyklu je veľmi jednoduchý. Stačí stlačiť tlačidlo Pauza a následne otvoriť dvierka, ktoré sú dostatočne veľké, aby bolo možné pridať aj sveter, alebo napríklad džínsy. Vložiť je možné aj oblečenie, ktoré možno prať len v režime ručné pranie, alebo pridať extra dávku aviváže.

Dvierka AddWash sú vybavené detskou poistkou, ktorá zabraňuje malým deťom, aby ich samy otvorili.

Inteligentná práčka.

je vybavená inteligentnými funkciami, ktoré je možné prepojiť ako so smartfónmi so systémom Android, tak aj so zariadeniami iOS. Vďaka tomu majú užívatelia nielen prehľad o aktuálnom priebehu pracieho cyklu, ale tiež si môžu zvoliť, aby ich telefón upozornil tesne pred začiatkom nového cyklu. Môžu potom napríklad vložiť jemnú bielizeň len na cyklus plákania.

Špičkové moderné technológie.

Program Samsung SuperSpeed ​​dokonale vyperie až 5kg náplň za menej ako hodinu. Najrýchlejší kompletný prací cyklus na trhu je umožnený vďaka technológii SpeedSpray, ktorá vstrekuje vodu do bubna za pomoci trysiek, čím sa prací prášok lepšie rozpúšťa a bielizeň je rýchlejšie čistá. Z trysiek potom prúdi čistá voda, ktorá bielizeň zbaví zvyšku pracieho prostriedku, a súčasne je ihneď vypúšťaná.

Technológia EcoBubble™ vytvára z prášku, vzduchu a vody aktívnu penu, ktorá preniká do tkanín 40-krát rýchlejšie, než bežná zmes prášku a vody. EcoBubble™ v jednom prináša šetrnú starostlivosť o oblečenie a zároveň vynikajúcu čistiacu schopnosť aj pri praní v studenej vode, čím šetrí spotrebu energie.

Práčky AddWash sú tiež vybavené digitálnym invertorovým motorom, ktorý šetrí energiu, minimalizuje hluk a zaisťuje dlhú životnosť spotrebiča. Samsung poskytuje na motor 10-ročnú záruku.