Cosmopor Waterproof chráni rany pred vodou.

Rany po odstránení pehy, materského znamienka alebo iné drobné poranenia je potrebné chrániť pred infekciou. Problém ako sa s nimi kúpať vyriešila nová náplasť od HARTMANN-RICO. Vďaka nej sa vodných radovánok nemusíte vzdávať a komfortná ostáva aj hygiena.

Náplasť Cosmopor Waterproof je určená na rany po chirurgických zákrokoch, výberoch znamienok, pieh či bradavíc ako aj rôzne drobné domáce poranenia, ktoré nesmú prísť do kontaktu s vodou a musia zostať suché.

„Aby sa rana zahojila rýchlo a bez infekcie, je dôležité ju chrániť pred kontaktom s vodou, ktorá môže byť jej zdrojom. To platí najmä pre pooperačné rany so stehmi, ktoré lekári neodporúčajú namáčať, vysvetľuje Luděk Ogoun, produktový manažer spoločnosti HARTMANN-RICO.

Vodotesná vrstva na vrchnej strane náplasti zabraňuje, aby sa pri bežnom kúpaní a každodennom sprchovaní voda dostala k rane. Už teda nemusíte navliekať cez ranu igelitové vrecúška alebo vykonávať vo vani krkolomné pozície hadej ženy, len aby ste ranu ochránili pred kontaktom s vodou.

Cosmopor Waterproof vám umožní kúpanie v bazéne, užívanie si chvíľ vo vani či v mori bez strachu, že si ranu namočíte alebo že vám do nej vnikne infekcia.

Cosmopor Waterproof je vodotesná sterilná náplasť. Tenká polyuretánová vrchná vrstva neprepúšťa vodu, umožňuje tak sprchovanie aj kúpeľ. Neobsahuje latex a dermatologické testy preukázali, že je šetrná k pokožke a nevyvoláva alergie.

Hoci náplasť neprepúšťa vodu, je priedušná a umožňuje rane „dýchať“. Vankúšik má výbornú savosť a vďaka špeciálnej mriežke sa nelepí na ranu. Náplasť je transparentná, ľahko sa aplikuje a pevne drží na pokožke.

Tento produkt sa predáva len v lekárňach, bez lekárskeho predpisu. Je v dvoch veľkostiach – menšia 7,2 x 5 cm a väčšia 10 x 8 cm. Jedno balenie obsahuje päť kusov náplastí.

Odporúčaná cena:

Cosmopor Waterproof 7,2 x 5 cm: 2,10 eur.

Cosmopor Waterproof 10 x 8 cm: 3,90 eur.