Svieža pokožka aj v lete.

Leto je obdobím plným slnka a tepla. V letnom období je naša pokožka väčšinu dňa vystavená horúčave a slnečným lúčom, ktoré môžu vyvolať nezvratné poškodenie kože. Preto je dôležité sa o svoju pokožku starať. Klimatizované priestory, striedanie teplôt, intenzívne slnečné žiarenie, nárazové vysoké teploty, to všetko pokožku ohrozuje. Preto sme pre vás pripravili niekoľko praktických rád, ako sa v lete čo najlepšie o svoju pokožku starať.

Umožnite pokožke dýchať.

Ľahká bielizeň z bavlny umožňuje vašej pokožke dýchať. Bavlnené vlákna sú veľmi príjemné, pohlcujú prípadný pot a pokožka ich veľmi dobre znáša. Obliekajte si ľahké a voľné oblečenie a dajte tak svojmu telu viac voľnosti.

Nenechávajte pot na svojej pokožke.

Máte v lete radi pohyb? Pri tréningu si tvár pravidelne utierajte menším uterákom, používajte čelenku nebo šatku, ktorá zachytáva pot skôr, než sa dostane na tvár. Pravidelne sa sprchujte, najmä po skončení cvičenia alebo tréningu.

Hydratácia je dôležitá.

Pite dostatočné množstvo vody po celý deň. Vaše telo potrebuje pri fyzickej námahe v teplých dňoch oveľa viac vody, preto je dôležité ju dopĺňať. Pri tréningu alebo pri vonkajších fyzických aktivitách majte po ruke vždy fľašu vody a prípadne aj čerstvé ovocie, aby ste sa vyhli dehydratácii.

Vyživujte svoju pleť.

Pleť je takzvaná obrana v prvej línii. Práve ona dostáva plný zásah slnečných lúčov. Trpí aj pri striedaní teplôt, používaní klimatizácie či horúčave. Práve preto vytvorila telová kozmetika Lactovit špeciálnu sériu Lactovit Activit, ktorá zaručuje 24-hodinovú hydratáciu. Vďaka dvojnásobnému obsahu mliečnych proteínov a vitamínov sa stará o pokožku do hĺbky. Tak dodáva pleti maximálnu hebkosť a pružnosť. Séria Lactovit Activit predstavuje kombináciu špeciálnych výrobkov ako sprchový gél a telové mlieko, ktoré sú určené najmä pre ľudí s aktívnym životným štýlom. Či už milujete šport v akejkoľvek podobe, radi beháte, trávite hodiny vo fitness centre, plávate, jazdíte na bicykli, venujete sa adrenalínovým športom alebo ste celý deň v pohybe a beháte okolo detí a rodiny, potrebujete mať pokožku chránenú. Lactovit Activit obsahuje navyše špeciálnu látku L.Casei F., ktorá pôsobí ako ochranný faktor, aktivuje obranné mechanizmy a zanecháva pokožku hebkú a jemnú. Nielen v letných dňoch vás osvieži príjemnou citrusovou vôňou.

Lactovit neobsahuje alkohol ani parabény a všetky výrobky tejto unikátnej značky sú dermatologicky testované.

Iba zdravá pokožka je krásna. www.lactovit.sk