Spoločnosť Canon získala tri prestížne ocenenia EISA za digitálne zrkadlovky EOS a objektív EF .

Spoločnosť Canon oznamuje, že získala tri prestížne ocenenia asociácie EISA (European Imaging and Sound Association). Fotoaparát EOS 7D Mark II získal titul „Európska „prosumer“ DSLR za obdobie 2015 – 2016“, modely EOS 5DS a 5DS R získali titul „Európska profesionálna DSLR za obdobie 2015 – 2016“ a objektív Canon EF 11-24mm f/4L USM získal titul „Európsky profesionálny DSLR objektív za obdobie 2015 – 2016“. Potvrdzuje to vynikajúcu kvalitu výrobkov Canon v segmentoch digitálnych zrkadloviek aj objektívov.

Ceny EISA udeľuje skupina porotcov z takmer 50 prestížnych časopisov 20 európskych krajín, pričom sa oceňujú produkty, ktoré sú kombináciou najmodernejších technológií, intuitívneho dizajnu a vyhľadávaných funkcií. Zároveň to musia byť výrobky s výborným pomerom ceny a výkonu pre koncových používateľov. Všetky ocenené produkty Canon si získali uznanie hneď po uvedení na trh a ceny EISA sú ďalším potvrdením ich mimoriadnej kvality a výkonu.

„Spoločnosť Canon si vybudovala dobré meno za výrobu vysokokvalitných produktov, ktoré naši zákazníci skutočne oceňujú,“ povedal Steve Marshall, Product Marketing Director, Consumer Imaging Group, Canon Europe. „Fotografovanie považujeme za prejav sebarealizácie a tvorivosti, preto sa ako spoločnosť vždy snažíme vyrábať inovačné produkty a technológie, ktoré ľuďom umožnia vyrozprávať vlastné fotografické príbehy. Každý z ocenených produktov je skvelým príkladom nášho úsilia neustále posúvať hranice a prinášať nové možnosti profesionálom aj bežným spotrebiteľom, takže sme týmito prestížnymi oceneniami poroty EISA skutočne poctení.“

Spolu s oceneniami porota EISA poskytla nasledujúce komentáre:

EURÓPSKA „PROSUMER“ DSLR ZA OBDOBIE 2015 2016:

Canon EOS 7D Mark II

Canon EOS 7D Mark II je jednou z najlepších doteraz vyrobených digitálnych zrkadloviek so snímačom typu APS-C a ponúka funkcie, ktorými sú obvykle vybavené len profesionálne full frame fotoaparáty. 65-bodový systém AF poskytuje rýchle zaostrovanie s pohotovými reakciami v širokej škále situácií, dokonca aj pri snímaní rýchlo sa pohybujúcich objektov. Dokáže vytvoriť 10 snímok za sekundu s dostatočnou pamäťovou kapacitou aj pri snímaní do formátu RAW. Kvalita konštrukcie je taktiež špičková, vybavená tak, že si fotoaparát dokáže poradiť takmer v akýchkoľvek poveternostných podmienkach. Celkovo je model 7D Mark II ideálny pre fotografov športových podujatí, rýchlych akcií alebo voľne žijúcich zvierat, ktorí sa snažia zachytiť prchavé momenty.

EURÓPSKY PROFESIONÁLNY DSLR OBJEKTÍV ZA OBDOBIE 2015 2016:

Canon EF 11-24mm f/4L USM EF 11-24mm f4L USM Slant with cap+

Model 11-24mm f/4L USM je jedným z najlepších širokouhlých objektívov so zoomom v histórii značky Canon. Tento najširokouhlejší „rektilineárny“ objektív so zoomom na svete poskytuje prvotriednu obrazovú kvalitu a mimoriadnu ostrosť pri všetkých nastaveniach, dokonca aj pri použití so snímačmi s vysokým rozlíšením. Optické skreslenie, chromatická aberácia aj vinetácia sú pri snímaní potlačené na prijateľné minimum. Konštrukcia je vynikajúca, objektív je dobre utesnený na používanie v teréne, autofokus je rýchly a tichý. Fotografi, ktorí požadujú špičkový optický výkon pri tvorbe full frame záberov krajiny, architektúry či interiérov, už nemusia hľadať nikde inde.

EURÓPSKA PROFESIONÁLNA DSLR ZA OBDOBIE 2015 2016:

Canon EOS 5DS/5DS R

Canon EOS 5DS a 5DS R sú digitálne full frame zrkadlovky s najvyšším rozlíšením na trhu. Tieto modely dávajú fotografom na výber: fotoaparát EOS 5DS je vybavený optickým „low-pass“ filtrom, ktorý potláča nežiaduce optické javy, zatiaľ čo EOS 5DS R poskytuje snímky s najvyššou možnou ostrosťou. Snímač s 50,6 milióna pixelmi, duálne procesory DIGIC 6, potlačenie vibrácií zrkadla a spoľahlivý expozimeter zaistia špičkovú obrazovú kvalitu. 61-bodový AF so 41 bodmi krížového typu sa zas postará o spoľahlivé a rýchle automatické zaostrovanie. Oba fotoaparáty sú vynikajúcou voľbou pre profesionálnych fotografov, ktorí požadujú najvyššiu obrazovú kvalitu.

Podrobnejšie informácie o spoločnosti Canon Europe nájdete na: www,canon.sk