Zabudnite na Ombré.

Farebným trendom tohto roka (a leta obzvlášť) je „Bronde“. Nosia ho modelky, svetové celebrity a stále viac ho vidno aj v našich uliciach. Jemná kombinácia hnedých a blond odtieňov vytvára svieži a prirodzený plážový look a hodí sa ku každému pleťovému odtieňu. Vlasy nafarbené v štýle „Bronde“ môžu byť luxusne vyčesané či nedbalo rozpustené – vždy vyzerajú dobre.

Vytvoriť tento štýl nie je jednoduché, ale dobrý kaderník vie ako na to, aby bol výsledok prirodzený a vlasy vyzerali ako vytiahnuté od slnka. Na ozvláštnenie sa dajú použiť aj pastelové odtiene do dĺžok alebo koncov.

Extra tip: Pre ležérne zvlnený plážový look odporúčame použiť OSiS Session Label Salt Spray (slaný sprej) 11,90 EUR/ 200 ml, ktorý vlasom dodá objem i tvar, pocit z plnších a pevnejších vlasov s ležerným nedokončeným matným lookom. OSiS Session Label Salt Spray poskytuje vďaka jedinečnému zloženiu maximálnu štruktúru bez zaťaženia vlasov. Vytvára okamžitý, rozstrapatený, drsný plážový look a je vhodný pre všetky typy vlasov v akejkoľvek dĺžke. Slaný sprej nastriekajte do mokrých vlasov, zakrúťte do niekoľkých prameňov a vysušte fénom alebo nechajte prirodzene uschnúť.