Predstavuje vám nové tlačiarne pre malé a domáce kancelárie od spoločnosti Samsung.

Spoločnosť Samsung Electronics uvádza na trh dve nové série tlačiarní Xpress C430 a Xpress C480. Tlačiarne C430/430W sú určené pre farebnú tlač, multifunkčné tlačiarne C480/480W môžu tlačiť, kopírovať a skenovať, a modely C480FN/C480FW sú navyše vybavené možnosťou faxovania.

Prispôsobené pre užívateľov v malých kanceláriách a domácnostiach, ktorí požadujú efektivitu a kompatibilitu s mobilnými zariadeniami, ponúkajú všetky modely tiež funkcie skenovanie do emailu a podporu mobilnej tlače.

Nová séria tlačiarní vychádza z nášho záväzku podpory malých kancelárií a domácich firiem, ktoré tvoria asi 70 % všetkých užívateľov s vysokým objemom tlače. Prostredníctvom sérií Xpress C430 a C480 poskytuje IT riešenia, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, pohodlným používaním a, čo je najdôležitejšie, úspornosťou.

Kľúčové vlastnosti tlačiarní Samsung série Xpress C430 a C480:

  • Jednoduchá inštaláciapočiatočná inštalácia tlačiarne je pre kancelárie bez vlastného IT oddelenia výrazne zjednodušená. Funkcia Samsung Printer Software Installer navyše nainštaluje ovládače tlačiarne bezdrôtovo, teda bez potreby použitia USB disku alebo CD-ROM.

  • Skenovanie do emailu a mobilná tlač – funkcia pre skenovanie do emailu, ktorá bola predtým dostupná iba u vyšších sérií tlačiarní Samsung, je teraz hlavným rysom modelov C480. Funkcia mobilnej tlače sa ľahšie používa a je intuitívnejšia vďaka NFC a cloudovým technológiám. Užívatelia tak môžu tlačiť, skenovať a faxovať jednoduchým priložením ich mobilných zariadení s NFC k tlačiarni alebo pomocou aplikácie Samsung Mobile Print. S touto aplikáciou môžu tiež ukladať naskenované dokumenty priamo do telefónu. Najnovšie tlačiarne série Xpress sú kompatibilné aj s cloudovými tlačovými službami ako Samsung Cloud Print.

 

  • Rýchla a kvalitná tlač – tlačiarne Xpress C430 a C480 sú vybavené 400MHz, resp. 800MHz procesorom a dosahujú rýchlosť tlače až 18 strán za minútu čiernobielo a 4 stránky za minútu farebne. Oba modely podporujú vysoké rozlíšenie až 2400×600 bodov na palec (dpi). Unikátna technológia Samsung ReCP (Rendering Engine for Clean Page) navyše zvyšuje ostrosť textu a čistotu obrazu.

 

  • Dlhodobá úspora nákladov – vďaka funkciám One Touch Eco Button a Easy Eco Driver môžu užívatelia tlačiarní Samsung Xpress C430 a C480 meniť nastavenie tlače podľa jednotlivých dokumentov. V nastavení je možné napríklad odstrániť tučné zvýraznenie písma alebo zvoliť iba tlač textu, hoci dokument obsahuje okrem neho aj obrázky. Tieto funkcie dlhodobo šetria náklady, pretože znižujú spotrebu toneru až o 20 %.