Nový tablet Samsung Galaxy Tab S2 miluje digitálny obsah.

Spoločnosť Samsung uvádza na trh Galaxy Tab S2, svoj doteraz najpôsobivejší tablet. Zariadenie vyniká Super AMOLED displejom, ktorý je ideálny pre čítanie a prezeranie akéhokoľvek typu digitálneho obsahu, a najtenším a najľahším kovovým telom vo svojej veľkostnej kategórii na trhu. Vďaka špičkovým technológiám ponúka užívateľom nové a vylepšené možnosti produktivity a multitaskingu.

Je nie len najtenší a najľahší tablet vo svojej veľkosti, ale užívateľom tiež ponúka rýchly a jednoduchý prístup k bohatej ponuke funkcií, ktoré sú zamerané na produktivitu a zobrazovanie. Veríme, že zosobňuje všetko, aby ho spotrebitelia mohli nosiť so sebou a používať kdekoľvek.

Vylepšený Super AMOLED displej pre najvyššiu kvalitu zobrazenia.

profil len 5,6 mm a nízku hmotnosť (9,7-palcový tablet váži 389 g a 8-palcový len 265 g)*. Spoločne so špičkovým Super AMOLED displejom sa tak dokonale hodí pre pohodlné čítanie a prechádzanie najrôznejšieho digitálneho obsahu vrátane e-kníh, časopisov, webových stránok a spravodajských kanálov.

Vďaka prívetivému zobrazovaciemu pomeru 4:3 navodzuje rovnaký zážitok ako pri prezeraní tlačených médií, teda bez zbytočného posúvania stránky nižšie. Zobrazuje hlbší kontrast a presnejšie detaily. Displej reprodukuje 94 % prirodzených tónov, podanie farieb vyzerá veľmi živo (farebný štandard Adobe RGB).

Novinka je vybavená pokročilou technológiou Adaptive Display, ktorá inteligentne nastavuje gama, sýtosť a ostrosť v závislosti od použitia, teploty farieb okolitého prostredia a od osvetlenia priestoru. Režim Reading mení úroveň jasu obrazovky. Užívatelia tak môžu čítať obsah dlhšie bez toho, aby si namáhali oči.

Vďaka subtílnej veľkosti s najútlejšiemu a najľahšiemu kovovému telu medzi tabletmi je možné ho bez problémov nosiť so sebou po celý deň. Jeho štýlový moderný dizajn umocňuje zážitok zo sledovania digitálneho obsahu kdekoľvek a kedykoľvek.

Prvotriedna produktivita a konektivita pre užívateľov na cestách.

Je vybavený Microsoft Office Solutions** pre maximálnu produktivitu na cestách. Používatelia môžu vytvárať a upravovať dokumenty alebo ukladať až 100GB súbory na cloud cez OneDrive, a to zadarmo po dobu dvoch rokov. Je kompatibilný s pokročilou klávesnicou Book Cover (špeciálny obal pre Tab S2 s klávesnicou), ktorá vďaka vstavanému trackpade dodáva aj na cestách rovnaké pohodlie ako štandardná PC klávesnica.

Pre lepšie možnosti správy má snímač odtlačkov prstov, ktorý zaisťuje bezproblémové overenie používateľa. Tento pokročilý zabezpečovací senzor teraz ponúka jednoduchý prístup k zariadeniu jednoduchým stlačením tlačidla Home. Možnosti efektívne spravovať zariadenia sú posilnené aj prostredníctvom Smart Manager, ktorý automaticky zobrazuje nastavenie prístroja vrátane stavu batérie alebo dostupnosti úložiska a RAM. V tablete je navyše vopred nainštalovaný aj antimalware ako ďalšia úroveň ochrany.

Vylepšený multitasking umožňuje užívateľom prezerať a spúšťať dve aplikácie súčasne a vďaka funkcii Pop-Up Window sa medzi aplikáciami ľahko orientovať. Tablet má tiež prepracovanejšiu štruktúru úložiska, takže je vyhľadávanie súborov jednoduchšie. Užívatelia sa môžu tešiť aj na kvalitnejší fotoaparát – jeho svetelnosť je F1.9 (u Tab S F2.4).

Na slovenskom trhu bude dostupný od 3. septembra 2015 v rôznych variantoch podľa uhlopriečky (9,7 palca a 8 palcov), pripojenia (WiFi alebo Wifi a LTE) a kapacitou pamäte 32 GB (s možnosťou zvýšenia až na 128 GB vďaka microSD). K dispozícii bude v čiernej alebo bielej farbe za nasledujúce ceny vrátane DPH:

Model Odporúčaná maloobchodná cena s DPH
T710 Galaxy Tab S 2 8.0 WiFi (32GB) 419 €
T715 Galaxy Tab S 2 8.0 LTE (32GB) 499 €
T810 Galaxy Tab S 2 9.7 WiFi (32GB) 509 €
T815 Galaxy Tab S 2 9.7 LTE (32GB) 619 €

Puzdro Book cover bude k dispozícii za 59,90 € s DPH (9,7 palcov), respektíve 51,90 € s DPH (8 palcov).

Všetky podrobnosti a fotografie produktov nájdete na www.samsungmobilepress.com.