Na dovolenku plne vyzbrojení.

Leto je doba cestovania a nevšedných zážitkov. Moderné dopravné prostriedky nás dokážu dopraviť na najvzdialenejšie miesta planéty a my spoznávame cudzokrajné destinácie, iné národy, kultúry i kuchyne. Takto však pripravíme „nevšednú skúsenosť“ aj svojmu telu.

Musíme si uvedomiť, že náš organizmus sa prispôsobil tomu, kde žijeme, rovnaký dom, rovnaká práca, rovnaký okruh ľudí. Počas roka si telo vytvára protilátky ako odpoveď na impulzy z okolia. Mikroorganizmy, ktoré sú pre miestnych obyvateľov neškodné, nám môžu spôsobovať problémy. Nikto si nepraje stráviť drahú dovolenku pobytom v tej malej miestnosti, chceme si plne vychutnávať krásy miest i prírody.

Preto je dobré vyvarovať sa niektorých vecí, ktoré by nám mohli spôsobiť problémy. Cestovné príručky často radia nepiť miestnu vodu, kupovať si ju iba originálne balenú. Nejesť miestne špeciality na trhoviskách, nech vás to akokoľvek láka. Navštevovať sociálne zariadenia najlepšie v hoteli atď., tieto veci sa však ľahko povedia, ale ťažšie urobia.

Vyzbrojme sa.

Preto je vhodné sa dobre vyzbrojiť. Možno by sme mohli problémom predchádzať. Naši priatelia chodievajú na dovolenku raz až dvakrát do roka a majú to šťastie, že si môžu dovoliť ako cudzokrajné destinácie, tak i pekný pobyt u nás alebo niekde v susedných štátoch.

Nech ale idú kamkoľvek,  kamarátka vždy pribalí Sanytol dezinfekčné utierky. „Keď nás ubytujú, vezmem utierky a otriem kľučky, plochy okolo umývadla, plochy okolo sprchy, ale hlavne sedadlo na toalete. Je to taká moja malá poistka.“, dodáva s úsmevom. Dezinfekčné utierky si berie dokonca i na výlet, nikdy predsa neviete, kedy by sa mohli zísť. Okrem týchto utierok, ktoré si vždy pribalí na cesty, má vo svojej kabelke ďalšiu praktickú vec,

Sanytol dezinfekčný gél v malej fľaštičke. Ako sama hovorí, „Keď sa dotýkate tovaru na trhoviskách, prehrabujete sa v kadejakých veciach, ktoré trhovníci ponúkajú, alebo si prezeráte historické pamiatky a potom unavení klesnete na prvú voľnú stoličku v miestnej reštaurácii, prv než si vychutnáte miestnu špecialitu, chcelo by to umyť si ruky. Dezinfekčný gél Sanytol sa skvelo hodí na takéto príležitosti. Iba ho rozotriem na ruky, nepotrebujem vodu, zaschne takmer v okamihu. Vôbec nelepí a ja si potom pokojne pochutnám na nejakej tej špecialite. Predsa nechcem stráviť zvyšok dovolenky na toalete.“

Či idete na zahraničnú dovolenku, alebo dávate prednosť krásam Českej republiky, Sanytol sa hodí. Čistiace a dezinfekčné utierky Sanytol čistia a dezinfikujú bez chlóru, spoľahlivo ničia 99% baktérií, vírusov a plesní.

Kontaminované ruky sú potenciálnym zdrojom nákazy a prenesú baktérie alebo vírusy na všetko, čoho sa dotknú. Preto je hygiena rúk jedným z najdôležitejších a najjednoduchších spôsobov, ako zabrániť infekcii. 8 z 10 chorôb je možné predchádzať správnou hygienou. Sanytol dezinfekčný gél pomáha zaistiť prirodzenú hygienu rúk. Spoľahlivo odstraňuje 99% vírusov, baktérií a dokonca i plesní. Postup je rovnaký ako pri umývaní rúk, len nepoužívame vodu a nakoniec ho nezmývame. Dezinfekčný gél má jednu obrovskú výhodu, vďaka tomu, že nepotrebujeme vodu, môžeme ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Preto sa Sanytol dodáva aj v malom balení, ktoré pohodlne vložíme do tašky či kabelky a je ideálne na cestovanie.

Vychutnajte si krásy leta a nenechajte si pokaziť zaslúženú dovolenku.

www.sanytol.cz