Sledujte naraz až 36 kamier bez pripojenia k PC vďaka VisualStation VS360HD.

Synology® Inc. uviedol  na slovenský trh VisualStation VS360HD – všestranné, robustné a pritom kompaktné monitorovacie riešenie. Pri spárovaní so Synology NVR a dohľadovou stanicou Surveillance Station umožňuje VS360HD dekódovať a zobraziť až 36 HD kanálov bez oneskorenia a to na jedinom monitore pripojenom cez HDMI/VGA. Vzniká tak výborná náhrada k cenovo náročným PC riešeniam.

Bez pohyblivých súčastí je VS360HD ešte odolnejší voči vibráciám a hardvérovým zlyhaniam. Ide o ideálne riešenie dohľadovej stanice či už na recepciu hotela, do akéhokoľvek obchodu či kancelárie. Duálny zrkadlený video výstup a USB porty vytvárajú z modelu VS360HD zároveň dostupné riešenie pre TV steny. Robustný dizajn a pevné šasi umožňujú využívať VS360HD v priemyselných teplotných rozsahoch od -20°C do 50°C.

„Veľmi sa tešíme z uvedenia nového modelu VisualStation. Úplne zredizajnovaný model má spotrebu iba 4,7 W pri plnom využití a dokáže zobraziť simultánne až 36 kamerových streamov,“ vyhlásil Chad Chiang, senior produktový manažér spoločnosti Synology. „VS360HD prináša našim zákazníkom inak nedosiahnuteľnú cenovú efektívnosť pre ich monitorovacie potreby.“

VS360HD je vhodný rovnako pre začiatočníkov ako aj pokročilých používateľov. Intuitívne rozhranie zabezpečuje jednoduchý prístup ku všetkým bežným funkciám, ako napríklad Živé zobrazenie, Nastavenie usporiadania či Časovej osi. Môžete si prezerať Zoznam nahrávok a zvolené nahrávky exportovať. Stačí iba pár klikov a vybrané užitočné uhly záberov môžete uložiť, zoskupiť a vytvoriť tak cyklus typu Hliadka.

Vďaka celkovom trom USB portom môžete k VS360HD pripojiť myš, klávesnicu a dokonca aj joystick na lepšiu manipuláciu PTZ kamier. Celé toto riešenie zmestíte do menšej skrinky, prípadne ho môžete uchytiť na stenu alebo zadnú časť displeja za pomoci VESA kompatibilnej montážnej sady, ktorá je súčasťou balenia.

Cena a dostupnosť

Synology VisualStation VS360HD je od dnes dostupný globálne v cene 390 Eur bez DPH.

Synology v kocke

Synology vytvára riešenia zdieľaných sieťových úložísk a IP monitoringu, ktoré menia spôsob akým používatelia spravujú svoje dáta či nahrávky v ére cloudu. S plným využitím výhod najnovších technológii sa usiluje Synology pomôcť používateľom centralizovať ukladanie dát a ich záloh, zdieľať dáta na cestách a poskytovať profesionálne riešenia monitoringu spoľahlivým a cenovo dostupným spôsobom. Synology si dáva za cieľ dodávať výrobky s priekopníckymi funkciami a najlepšou zákazníckou podporou vo svojej triede.