SUNAR Fashion predstavuje kolekciu pre deti a rodičov.

Móda, ktorá zaručene pobaví. Taká je, už v poradí tretia, kolekcia Sunar Fashion. Mamičky a oteckovia môžu už v máji svoje deti obliecť do oblečenia s vtipnými a hravými hláškami. Módni tvorcovia si tento rok na pomoc prizvali obľúbeného herca a trojnásobného hrdého otca Romana Pomajba. Ten pomohol vytvoriť limitovanú edíciu tričiek pre deti a ich rodičov a zároveň sa stal tvárou kolekcie Sunar Fashion 2015.

Hlavným motívom predchádzajúcich kolekcií SUNAR FASHION 2013 a 2014 bola oranžová žirafka, ktorá sa objavuje aj na produktoch detskej výživy Sunar. Tento rok celú kolekciu zdobia rovnaké farby, ale celkový koncept oblečenia sa uberá inou cestou. Dominujú na nej vtipné hlášky so sprievodnými obrázkami, ktoré budú baviť nielen deti, ale aj dospelých.

„Sme veľmi radi, že náš nápad prísť s oblečením pre deti sa stretol s takým úspechom, že tento rok môžeme predstaviť už tretiu kolekciu. Zostávame pri obľúbenom bielo – sivom prevedení s oranžovými prvkami. Klasickú žirafku sme však tento rok vymenili za vtipné textíky z detského sveta. Prizvať k spolupráci Romana Pomajba bolo prirodzené, pretože je hrdým otcom troch dcér. S jeho pomocou sme vytvorili nápaditú sériu tričiek pre deti a ich rodičov,“ povedala k novej kolekcii Klára Jakubcová, Senior Brand Manager pre Českú a Slovenskú republiku.

Kolekcia Sunar Fashion 2015 obsahuje 4 kúsky oblečenia: body, čiapku, tepláky a šaty v odtieňoch sivej a bielej s oranžovou potlačou. Vtipné hlášky sú na nich dokopy štyri: Sunar je IN!, Bez Sunaru ani prd!, Sunar – fakt hustý a Bez Sunaru ani krok. Okrem klasickej kolekcie vznikla tiež špeciálna limitovaná edícia detských a dospeláckych tričiek. Hlášky pre ne navrhol herec Roman Pomajbo. Navrhnuté hlášky majú pôvod v predstavení SHOW OCKO/SHOW TÁTA, ktoré Roman Pomajbo úspešne hrá na Slovensku i v Čechách.

O kolekcii hovorí Roman Pomajbo:

Ako sa Ti tvorila kolekcia?

Fantasticky! Bol to zážitok! Všetko čo je spojené s deťmi, je pre mňa zaujímavé.

Čo ťa pri tvorbe inšpirovalo a čo najviac bavilo?

„Najviac ma bavilo vymýšľať všetky tie nápisy na tričká! Najradšej by som tam dal všetky tie neuveriteľné vety, ktoré vedia vymyslieť snáď len deti. Kto ich má, ten vie, o čom hovorím…“

Čo pre Teba znamená tvoja rodina? 

Najviac na svete! Vždy som bol rodinný typ. Ešte som nemal ani ženu, ani deti a už som chcel mať veľké auto, kde by sa všetci zmestili… J“

Koľko predstavení Show Ocko si už odohral?

Svetovo úspešná one man show OCKO baví divákov vo viac ako 20 krajinách sveta. A preto sme veľmi radi, že sme získali túto unikátnu licenciu pre Slovenskú aj Českú republiku. Od premiéry v septembri roku 2012 sme ju hrali viac ako 150krát čo znamená približne 45 000 divákov!

Pre mamičky Roman navrhol hlášku: „Po kom to dieťa je?“ Pre oteckov zase: „Sex po bábätku = 0“. Sériu vtipných tričiek dopĺňa to pre najmenšieho člena rodiny s hláškou „Nie som žiadny falzifikát“. Takto sa môžu hrdí ockovia a mamičky prechádzať so svojimi deťmi v rovnakom nápaditom oblečení. Ako po minulé roky, je aj tentokrát oblečenie ušité z tých najkvalitnejších materiálov (100% bavlna a lycra) vyrobených v Českej republike bez umelých prísad. Kolekciu budú môcť mamičky a oteckovia získať od mája 2015 v rámci rôznych aktivít spojených so značkou Sunar. Okrem iného ich tiež môžu vyhrať v rámci súťaže Hľadá sa hviezda Sunaru.

www.sunarfashion.sk