Oživte svoj účes pomocou dotyku perleti!

Celebrity, dizajnéri aj vyhľadávači trendov sa zhodujú: leto by ste mali privítať s vlasmi obohatenými o dúhové perleťové odtiene v pastelových tónoch! Farby Igora Royal Pearlescence umožňujú všetkým kaderníkom Schwarzkopf Professional nasledovať výrazný pastelový perleťový trend. Na vašich vlasoch vykúzli podmanivý perleťový vzhľad – od jemných melírov cez odvážne akcenty až ku kompletným farbiacim efektom. Tieto farby sú inšpirované trblietavým povrchom perál a skvele sa hodia najmä pre zákazníkov s blond, ale aj hnedými vlasmi.

Farby a farbiaci servis IGORA Royal Pearlscence sú dostupné exkluzívne v partnerských salónoch Schwarzkopf Professional. Trend dúhových perleťových odtieňov v pastelových tónoch sa netýka len vlasov, ale aj make-upu, oblečenia a doplnkov. Buďte IN vďaka našim tipom.

Vstúpte do sveta farieb Schwarzkopf Professional.

Nová rada Pearlescence vďaka svojim prvotriednym fabiacim výsledkom s vysokým rozlíšením dokonale zapadá medzi špičkové farby IGORA Royal. V rámci perleťového farbiaceho systému môžu kaderníci vytvoriť efekty s rôznym stupňom intenzity siahajúce od jemne tlmených až po odvážne výrazné.

Pre mladších zákazníkov, ktorí chcú osobitým spôsobom vyjadriť jasný módny názor, môžu byť farebné efekty použité intenzívnejším spôsobom. Zákazníkom, ktorí chcú oživiť svoju blond alebo hnedú farbu pomocou jemných efektov, bude stačiť nepatrný náznak perleťových melírov.