Zažite pocit hebkosti na vlastnej koži s novým antiperspirantom Dove.

Dove uvádza na trh najnovší produkt z radu antiperspirantov nazvaný Dove Powder Soft. Samotný názov evokuje jemnosť k pokožke, ktorú ocenia predovšetkým náročnejšie spotrebiteľky.

Jemná púdrová vôňa dodáva pocit hebkosti. Vôni dominuje upokojujúca kombinácia čerstvých frézií a pivoniek v spojení so smotanovou arómou jantáru, exotického santalového dreva a bohatého pižma, ktorých kombináciou vzniká jemná a hrejivá vôňa, zabezpečuje výnimočnú starostlivosť o pokožku vďaka obsahu ¼ hydratačného krému. Celých 48 hodín chráni proti poteniu, nepríjemnému zápachu, pomáha pri starostlivosti o pokožku podpazušia. Antiperspirant Dove je možné použiť aj krátko po holení.. Pokožka sa bude cítiť presne tak jemne a uvoľnene, ako nový antiperspirant Dove Powder Soft vonia.

Antiperspirant Powder Soft ponúka pri zachovaní tradičných hodnôt značky Dove zákazníkom niečo nové. Portfólio výrobkov Dove sa rozšírilo o novinku s ešte jemnejšou charakteristikou a teplejšími tónmi vône púdru a čerstvých kvetín, vytvárajúcu tie najpríjemnejšie dojmy a zážitok hneď pri prvom použití.