Dámy, páni, deti, privítajte prvé jarné dni so značkou HUMANIC.

DÁMY,

nezabudnite, že blokovanie farieb sú vo všetkých kreatívnych variantoch,  nevynímajúc športovú časť módy. Pri materiáloch v tejto sezóne sa do popredia dostáva nylon, neoprén, sieťovina, PVC a stále obľúbené svietiace efekty pomocou inovácií hi-tec.

Ideme na to s otvorenými vzdušnými čižmičkami, našuchovačkami , teniskami, špicatými balerínami a v neposlednom rade neónové, ligotavé špicaté lodičky na podpätku  a kabelky do ruky.

 

MIAMI POP

Eyes on Style

Outfity sú výrazne inšpirované športom. Grafické vzory a nápadná potlač ako i pohodlné ležérne oblečenie (minisukňa, priesvitné tričká a predimenzované bundy) posúvajú tento trend do popredia a definujú nový mestský štýl City-Chic, ktorý sa dámam skvele hodí.

Fashion Insider

„Veselé nápadné farby sa nosia najlepšie vo dvojici. Mix materiálu na topánkach a doplnkoch ako Micro trend!“

HARMONY

Biela farba sa kombinuje s pastelovou a zvodnosť s ľahkosťou. Špicaté dvojfarebné elegantné topánky či baleríny, super mäkké nízke členkové čižmy (chelsea-boots) a priliehavé šnurovacie topánky sa vyšvihli medzi najobľúbenejšie doplnky. Jarný business-look obľubuje decentné farby, ako sú biela, telová, ružová, piesková, šedá a lesklé odtiene béžovej.

Materiál: lak, velúr, hladká koža, ale i mix.

Eyes on Style

Nový elegantný štýl sa vyznačuje mimoriadne ženským nadýchaným a šviháckym štýlom: široké saká, dámske vestičky bez rukávov, voľné košele k priliehavým nohaviciam alebo splývavé nohavicové kostýmy a dámske smokingy.

Fashion Insider

„Top: vzdušné „cut-out“ detaily na členkovej obuvi a dvojfarebný dizajn na všetkom ostatnom! Dizajn na štýl Slippers, Bags & Co!“

PÁNI

ON THE RUN

To najlepšie z dvoch svetov: klasické pánske našuchovacie topánky a šnurovacie topánky kráčajú odvážne v spojení s bežeckými topánkami.

Dôsledky: výrazne farebné akcenty, a to aj na podrážkach. Hladká koža, velúr alebo kombinácia textilu teraz vybočujú z radu vďaka rozmanitému dezénu.

Eyes on Style

Mr. Cool.: dvojradové bluzóny a široké tričká/košele ku krátkym nohaviciam. Farby: antracit, tmavomodrá a hnedá. Pestré akcenty na podrážkach alebo šnúrkach môžu ladiť so šatkou alebo so šálom.

Fashion Insider

„Žiadne opasky a ponožky, týmto spôsobom získajú obleky a doplnky ľahkosť a nenútenosť, ktoré napriek dokonalému krajčírskemu umeniu a najjemnejším materiálom nepôsobia nikdy konzervatívne.“

URBAN POETHUMANIC_01_PatCalvin_slipper-lakovanaKoza_1221213406_1_EUR_59,95+

Nemať starosti so super mäkkými topánkami a členkovými čižmami (chelseaboots) ako i poddajnými šnúrkami z hladkej alebo velúrovej kože. Muži milujú eleganciu a variabilnosť, pričom hlavnú úlohu hrá cielená pohodlnosť.

Eyes on Style

Bavlnené a ľanové košele v nenásilných kombináciách s vyhrnutými rukávmi a s jarnými vestami, so šatkami do vrecka a trakmi koketujú s najlepším šarmantným retro-štýlom. Tón udávajú béžová, šedá a biela.

Fashion Insider

„Malédizajnové kombinácie ako dvojfarebné podrážky urobia z jednoduchej základnej časti kľúčový kúsok.“

 

STREETSTYLE DÁMY

SNEAKERS DELIGHT

Normcore je najlepší: skryté štítky, decentné logá, čierna & biela od hlavy po päty s množstvom kontrastov a s pásikmi. Pozor na kultový faktor: sneaker-heros ako napr. Stan Smith od Adidasu alebo Air Max od Nike ukradnú pozornosť každému oblečeniu.

Eyes on Style

Biele košeľové šaty, krátke kombinézy a sexy nohavicové sukne ako kľúčový kúsok outfitu. Priesvitné provokatívne tričká, strihy s obnaženým bruchom, športové podprsenkové topy a dlhé zipsy. Koža, satén & bavlna v športovom mixe.

Fashion Insider

„Roztočme to: čierno-biele kabelky či vaky krížom cez telo alebo extravagantné veľké tašky (shopper bag) sú cielenou zmenou štýlu jednofarebných základných prvkov!“

STREETSTYLE PÁNI

SUPERSTAR

Výnimočné. Vždy. Tento slogan sedí dokonale vo veciach street style. Superstar od Adidasu v snehobielej sa už dlho drží na Olympe kultových predmetov a patrí k najaktuálnejším veciam, čo musíte mať. Mimoriadne na tom je, že je to obyčajné.

Eyes on Style

Sporty Blousons v decentných farbách, svetlé vyprané džínsy a ležérne tričká kreujú charakteristický vzhľad. Dôležité je: jedinečnosť a individuálny štýl sú pritom part of the fashion game. A aj vlasy majú dovolené všetko.

Fashion Insider

„Známe tri pásy od Adidasu na golieroch bluzónov, oblečenie alebo tašky sú trieda sama o sebe.“

DETI

FUN TOWNHUMANIC_06_Superfit_Sneaker_5223510794_1_EUR_64,95+

Funkčnosť sa stretáva so zábavou alebo opačne. Presne vedia, čo chcú, a tak najmenší vyznávači štýlu pri kupovaní topánok, volia kultové značky, ako je napríklad Converse. Športové vaky značky Gola alebo Paul Frankhaben už dávno nahradili školské tašky.

Eyes on Style

Tmavá farba džínsov sa kombinuje s pastelovými farbami. Namiesto princezien však dievčatám k najvytúženejším častiam oblečenia patria svetre so zvieracími motívmi. Chlapci obľubujú tenisky s potlačou spolu s vypranými tričkami.