5 vecí, bez ktorých sa správny fanúšik nezaobíde.

Podľa výskumu* značky Snickers sa viac ako polovica Slovákov považuje za športových fanúšikov. Snickers zasa fandí im. Na základe výsledkov pripravila značka praktické pätoro, ktoré pomôže vytvoriť z každého športového stretnutia nezabudnuteľný zážitok, a k tomu súťaž o sady fandiacich nevyhnutností ako bonus. Možno sa podarí presvedčiť aj zvyšok Slovenskej republiky, že byť fanúšikom má niečo do seba…

  • Niečo pre komfort

Intenzívne fandenie neznamená pohodlie a posedávanie na tribúne. Ak ale vyrážate na štadión, nezabudnite na praktický podsedák. Cez prestávky sa môžete pohodlne usadiť a nabrať energiu na ďalší polčas, alebo tretinu. Viac ako 30 % respondentov by ho na tribúne ocenilo.

 

  • Dajte o sebe vedieť 

Niet nad vyjadrenie priazne svojmu tímu s fandiacim prstom alebo šálom nad hlavou. Zaručene to podporí atmosféru na štadióne aj doma pred televíziou. Podľa viac ako polovice priaznivcov športu fandiace predmety nemôžu chýbať.

 

  • Nedávajte šancu hladu  

Väčšina opýtaných potvrdzuje, že jedna z vecí ovplyvňujúcich ich naladenie a chuť fandiť, je hlad. Vďaka nemu nie sú vo svojej koži – menej sa sústredia na hru (86 %) a nefandia tak intenzívne (74 %). Len 11% respondentov je okrem toho úplne spokojných s ponukou občerstvenia na športoviskách. Nenechávajte nič náhode. Snickers je ideálnym riešením. Lahodná kombinácia arašidov, karamelu a nugátu zaliata v čokoláde správne naladí každého hladoša. Okrem toho je vďaka praktickému obalu aj veľkosti okamžite po ruke.

 

  • Vezmite správnu spoločnos

Fandenie je pre Slovákov spoločenská udalosť a nezáleží na tom, či sú priamo na tribúne, alebo doma. Takmer 80 % opýtaných si myslí, že zápas si človek môže plnohodnotne vychutnať aj pri televízii a hlavne v dobrej partii. Pozvite priateľov, vezmite rodinu a užite si zápas spoločne.

  • Stojte pri svojom tíme za každých okolností  

79 % Slovákov potvrdzuje, že žiadny šport sa nezaobíde bez fanúšikov. Fandenie súvisí s lojalitou, spolupatričnosťou a pozitívnym prístupom. Neváhajte podporiť svoj tím, či už sa mu darí alebo nie. Len tak si zápas užijete za každých okolností a vychutnáte tú správnu atmosféru!