Krása po štyridsiatke.

Nový rad vlasovej starostlivosti Dove Youthful Vitality je špeciálne určený pre vlasy zrelých žien. Prináša prémiové produkty s jedinečným zložením. Šampón, kondicionér a unikátny vlasový BB krém spoločne predstavujú účinnú kombináciu, ktorá vlasom pomáha získať späť stratenú vitalitu. Výsledkom sú vyživené, lesklé a žiariace vlasy plné objemu, ktoré sa stanú prednosťou všetkých sebavedomých žien vo veku 40+.

Dnešné ženy dobre vedia, čo od života chcú. Sebaisto smerujú za svojimi cieľmi. Voľný čas venujú obľúbeným aktivitám a nezanedbávajú ani starostlivosť o zovňajšok. Oblečením, líčením podčiarkujú vlastné prednosti , vďaka nim sa cítia sebavedome, čo potvrdzujú výsledky medzinárodného výskumu spoločnosti Unilever.

80 % žien, že sa vo svojich 40 rokoch cítia šťastnejšie ako v 20.

90 % z nich dokonca pociťuje, že im vek priniesol niektoré pozitíva. Najčastejšie medzi nimi spomínali sebavedomie (80 %) a humor (68 %).

Na druhej strane po štyridsiatom roku života sa u mnohých žien začínajú prejavovať prirodzené biologické procesy, majú dopad na ich vzhľad. S pribúdajúcim vekom pokožka stráca prirodzenú elasticitu, vlasové cibuľky nedostávajú dostatočné množstvo výživy, tým slabne vlasová štruktúra. Najdôležitejšie je pritom udržiavať pokožku a celý organizmus v dobrej kondícii. Čistá, hydratovaná a elastická pokožka je základným predpokladom pre rast krásnych a zdravých vlasov. Na dosiahnutie vytúženého výsledku pomáha nielen dodržovanie správneho pitného režimu a stravovacích návykov, ale aj výber vhodnej vlasovej starostlivosti..

Špecifické potreby žien v zrelom veku, kedyvlasy majú tendenciu strácať svoju pôvodnú tvárnosť a lesk, mala na pamäti značka Dove pri vývoji prelomového radu Youthful Vitality. Jej prémiové produkty vďaka jedinečnému zloženiu vlasy regenerujú a dodávajú im až dvojnásobný objem Dove myslí na ženy vo veku 40+. Vyvinuli produkty, ktoré jedinečným spôsobom vyživujú ivlasy vďaka unikátnej kombinácii nevyhnutných živín ako sú proteíny a lipidy, ktoré podporujú predovšetkým i pružnosť. S pribúdajúcim vekom sa vlasy stávajú tenšie, suchšie a aj veľmi náchylné na poškodenie. To je spôsobené práve úbytkom vlasových lipidov a proteínov.

Vďaka zloženiu nového prémiového vlasového radu Dove Youthful Vitality, sa vlasom v zrelom veku dostane mimoriadna výživa, ktorá sa stáva dostupná pre všetky ženy bez nutnosti navštevovať kadernícke salóny. Tento rad zahŕňa šampón, kondicionér a vlasový BB krém, ktoré vlasom spoločne poskytujú účinnú starostlivosť a pomáhajú nielen navrátiť stranenú vitalitu ale aj tvárnosť a objem.

Ako používať nový rad Dove Youthful Vitality?

  • Dove Youthful Vitality šampón

 

Naneste šampón na mokré vlasy, napeňte a opláchnite. Šampón s nezaťažujúcim zložením vlasy jemne čistí a navracia im plnosť.. Dodáva vlasom objem, ktorý im často chýba.

  • Dove Youthful Vitality kondicionér

 

Naneste kondicionér na práve umyté vlasy, vyhnite sa korienkom, nechajte krátko pôsobiť a opláchnite. Kondicionér vlasy vyživuje a zanecháva ich hebké, lesklé a viditeľne plnšie.

  • Dove vlasový BB krém Youthful Vitality

 

Aplikujte 4—5 pumpičiek na mokré alebo suché vlasy. Vyhnite sa korienkom a po nanesení krém neoplachujte. BB krém vlasom dopraje výživu, silu, tvárnosť, jemnosť, mäkkosť, lesk a objem, jedinečnú kombináciu siedmich riešení, ktoré sa v ňom spájajú. Ponúka celkové zlepšenie kvality vlasov.