Top technológie v elastickom obale – LG g flex2.

Pred spustením oficiálneho predaja LG G Flex 2  bude možnosť predobjednávky u vybraných obchodných partnerov. Doporučená predajná cena smarftónu LG G Flex 2 je 639 EUR vrátane DPH. Spoločnosť LG  prestavila tento model už v rámci tohtoročného veľtrhu CES. Je vybavený 64-bitovým Octa-Core procesorom, 5,5-palcovým Full HD displejom, samoopravným povrchom zadnej strany aj mnohými novými funkciami.

Výrazné zakrivenie dodáva telefónu hladký, ergonomický a dynamický vzhľad, P-OLED displej s rozlíšením 1080p Full HD garantuje precízny obraz a navyše ide o prvý LG smartfón s podporou LTE-Advanced, ktorý zaistí ešte rýchlejšie zdieľanie dát a prehrávanie videí.

„Ako u predchádzajúceho modelu je zaujímavosťou samoopravný povrch zadnej časti telefónu, ktorý bol za posledný rok vylepšený a povrch sa bežných škrabancov zbaví za 10 sekúnd pri izbovej teplote, teda niekoľko násobne rýchlejšie, než tomu bolo u modelu LG G Flex“ .

 

  • Laserové automatické zaostrovanie: vďaka laserovému zameriavaniu sú fotografie nielen ostrejšie, ale aj oveľa lepšie a rýchlejšie vyfotené. A to aj za zníženej viditeľnosti.
  • Gesture Shot: nielen pre fanúšikov trendu selfie sa hodí gesto zovretia päste, ktoré automaticky spustí trojsekundovú samospúšť. Gesto je rozpoznateľné zo vzdialenosti až 1,5m.
  • Gesture View: fotografiu je možné skontrolovať prakticky ihneď po jej vyfotení.
  • Glance View: zobrazenie kľúčových informácií ako čas, prijaté správy či zmeškané hovory jednoduchým dotykom, aj keď je displej vypnutý.
  • Rýchle nabíjanie: zakrivená batéria s kapacitou 3 000 mAh sa na 50% nabije za menej ako 40 minút.