Boney M. sa predstaví v Bratislave už 12. marca

V polovici marca sa budú v bratislavskej  HANT aréne na Pasienkoch ozývať najväčšie disco hity. Koncert formácie Boney M. sa blíži a fanúšikovia oldies piesní si prídu na svoje. Predstavitelia formácie na čele so Sheilou Bonnick budú ubytovaní priamo na Trnavskom mýte pri obchodnom centre Central v hoteli Lindner.First class room

Členovia hudobnej formácie iste ocenia polohu hotela, keďže je situovaný na polceste medzi centrom a letiskom. Neďaleko od neho sa nachádza aj HANT aréna, v ktorej sa 12. marca predstavia na exkluzívnom discokoncerte. O všetkých členov formácie bude veľmi dobre postarané. Samotná speváčka bude ubytovaná v apartmáne s rozlohou 38 m² s vaňou aj sprchovým kútom; každá hotelová kúpeľňa je vybavená infračerveným svetlom. Na uvoľnenie bude mať zahraničná návšteva k dispozícii wellnes s 25 m bazénom, a tiež unikátny bar Outlook Bar & Lounge na 13. poschodí s výhľadom na celú Bratislavu. Útulnú atmosféru hotela dotvára moderný, no nie chladný dizajn a obrazy hlavného mesta s podsvietením. Skupina si dala záležať na výbere stravy a vyžiadala si len bezmäsité menu. Zdravé stravovanie je pre nich alfou a omegou, keďže si kladú podmienky na pokrmy, ktoré im budú servírované počas ich pobytu na Slovensku.

Rovnako dôležitý bol aj výber DJ-a. Organizátori koncertu vytipovali niekoľkých DJ-ov a ich nahrávky poslali členom formácie. Z užšieho výberu sa členovia napokon rozhodli pre Mariána Kuklu. “V roku 1975 sme začínali. Ja v Hlohovci, Boney M. v Nemecku. Je pre mňa priam neuveriteľné, že 12. marca 2015 s nimi budem zdieľať spoločné pódium v Bratislave,” povedal nadšený DJ, „keďže oldies je mojím obľúbeným hudobným žánrom, Boney M. viem absolútne oceniť. Som veľmi rád, že si vybrali práve mňa a verím, že nesklamem fanúšikov ani kapelu.” Súčasťou koncertu bude aj oslava 95. narodenín bratislavského konzervatória, žiakmi ktorého boli aj osobnosti ako Ladislav Chudík, Robo Roth, Nela Pocisková či Peter Dvorský. Jeho študenti vytvoria pred koncertom skvelú atmosféru svojimi hudobnými vystúpeniami a aj spoločnou piesňou s Boney M.

Lístky na koncert sú v predaji v sieti predpredaj.sk (http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2553/boney-m–hostia), vo vybraných predajniach spoločnosti Telekom a partnerských centrách.