Samsung GALAXY Note Edge oficiálne na Slovensku

Dlho očakávaný Samsung GALAXY Note Edge bude aj na Slovensku

 

GALAXY Note Edge predstavuje jedno z najprogresívnejších mobilných zariadsamsung-galaxy-note-edge-01ení na trhu, ktoré vyniká jedinečne zakrivenou obrazovkou.

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak oznamuje začiatok predaja dlho očakávaného smartfónu GALAXY Note Edge na slovenskom trhu. Kombináciou zdokonaleného pera S Pen, mimoriadne veľkého a jedinečného displeja špičkovej kvality poskytuje GALAXY Note Edge svojim užívateľom osobitý a výkonný komunikačný nástroj.

 

Samsung GALAXY Note Edge sa začne na Slovensku predávať v priebehu februára výhradne v značkových predajniach Samsung v Bratislave (Bory Mall, Centrál), Košiciach (Aupark) a Nitre (CENTRO) za odporúčanú maloobchodnú cenu 839 € vrátane DPH.

 

Vysoký výkon a všetko pod palcom

GALAXY Note Edge disponuje výnimočným 5,6-palcovým Quad HD+ (2560×1440+160) Super AMOLED displejom, ktorý sprostredkuje čistejší a jasnejší obraz s hlbším kontrastom, lepšími pozorovacími uhlami a veľmi rýchlou odozvou v rádoch milióntin sekúnd. GALAXY Note Edge je ďalším medzníkom vo vnímaní inteligentného mobilného zariadenia. Svojim užívateľom poskytuje veľmi rýchly prístup k informáciám vďaka jedinečnej zakrivenej obrazovke, na ktorej sú neustále zobrazené najpoužívanejšie aplikácie, upozornenia a funkcie, a to aj pri zatvorenom ochrannom kryte – všetko je prístupné iba priložením palca. Všetky dôležité upozornenia sa tiež užívateľom na obrazovke Edge screen zobrazia pri sledovaní videí bez toho, aby ich rušili.

 

Veľká obrazovka umožňuje vďaka funkcii Multi Windows robiť viac vecí súčasne. Užívateľ si sám zvolí, či chce konkrétnu aplikáciu otvoriť na celú obrazovku, v jej polovici, alebo ako pop-up okno, a ľahko tiež posúva jednotlivé okná po obrazovke pomocou prsta alebo pera.

 

Samsung GALAXY Note Edge taktiež ponúka pokročilý systém snímania, ktorý zabezpečí jasnejšie a čistejšie fotografie a videá. 16-megapixelový zadný fotoaparát je vybavený funkciou Smart Optical Image Stabilizer, ktorá vyrovnáva chvenie a automaticky predlžuje expozíciu pri šere. Predný fotoaparát ponúka rozlíšenie 3.7 megapixelov s f1.9 a umožňuje fotenie z uhla 90° a široký uhol záberu až 120°. To užívateľ ocení pri fotení skupinových selfie.

Široký výber zdokonalených funkcií otvára užívateľom nové možnosti. Rovnako, ako GALAXY Note 4 ponúka funkcie „rýchlonabíjania“ Fast Charging a režim extrémneho šetrenia energie, disponuje niekoľkými mikrofónmi a vylepšeným reproduktorom, zdokonaleným snímačom odtlačkov prstov pre ochranu osobných údajov, či UV senzorom.

 

Samsung GALAXY Note Edge bude dostupný vo farbách „uhľovo čierna“ a „ľadovo biela“.