Ashton Kutcher novou tvárou reklamy pre značku Orbit

Spoločnosť  Wrigley predstaví novú televíznu reklamu pre žuvačky Orbit. Populárneho španielskeho hollywoodskeho herca Antonia Banderasa vystrieda nemenej známy americký herec Ashton Kutcher. Aj on bude rozdávať pomyselné kopačky. Tentokrát však nepôjde o roztomilú ružovú šišku, ale o neodolateľnú pizzu. Značka Orbit prostredníctvom spotu prináša spotrebiteľom návod, ako znovu získať sebaistotu, ktorú často strácame kvôli usadeným zvyškom jedla v ústach.

Ashton Kutcher v novej televíznej reklame prežíva vzťah a rozchod s animovanou postavičkou v podobe pizze. Aj keď Ashton pizzu zbožňuje, dáva jej kopačky. Pizza má totiž vo zvyku, ako mnoho ďalších potravín a nápojov, v ústach „zostávať“ až príliš dlho, čo ohrozuje nielen Ashtonov pocit sebaistoty, ale aj každého z nás. Navyše to môže mať nepriaznivý vplyv na zdravie zubov. Jedine pomocou žuvačiek bez cukru sa Ashtonovi podarí dať pizze zbohom a zachrániť tak svoje zuby pred nevítanými zvyškami večere. Príbeh netradičnou formou ukazuje, že žuvanie žuvačiek bez cukru po každom jedle vracia sebaistotu a posilňuje odhodlanie vysporiadať sa s nástrahami všedného dňa.

„Som veľkým fanúšikom značky Orbit. Keď ma spoločnosť Wrigley oslovila s ponukou natočiť túto reklamu, neváhal som. Scenár sa mi zdal vtipný a zahrať si rozchod ma bavilo. Je to situácia, v ktorej sa väčšina z nás už niekedy ocitla,“ hovorí o práci na novej reklame Ashton Kutcher. „Páči sa mi aj posolstvo, ktoré značka Orbit prostredníctvom tejto reklamy spotrebiteľom prináša. Nie vždy máme možnosť si po jedle vyčistiť zuby, ale dať si žuvačku bez cukru a zbaviť sa tým zvyškov jedla, ktoré nám zostáva na zuboch, je jednoduché.“

Ashton Kutcher a jeho úsmev je známy po celom svete, preto bol jasnou voľbou. Orbit týmto spotom pokračuje v komunikácii svojej dlhodobej kampane „Jedzte, pite, žuvajte“. Myšlienkou je upozorniť, aká dôležitá je dôkladná starostlivosť o zuby, ktorej neoddeliteľnou súčasťou je aj žuvanie žuvačiek bez cukru po každom jedle. Tie totiž pomáhajú odstrániť zvyšky jedla a podporujú produkciu slín, čím pomáhajú chrániť zdravie zubov.

Známy herec a producent sa preslávil rolou v seriáli Zlaté sedemdesiate. Od tej doby natočil celý rad filmov ako napríklad Na sv. Valentína, Čo sa stalo vo Vegas či Kámo, kde mám fáro? V súčasnosti ho môžeme sledovať v seriáli Dva a pol chlapa. Má významnú základňu fanúšikov i na sociálnych sieťach. Len na stránke Facebook ich zaujal viac ako 19 miliónov. Pravidelne sa umiestňuje aj na popredných priečkach rebríčkov najvplyvnejších celebrít, posledné dva roky napríklad v časopise Forbes.