Netradične predstavená nová sezóna v CCC zbiera pochvaly!

V akých topánkových trendoch sa bude počas jari a leta kráčať po uliciach? Dajte si poradiť od Soni, Aless či Emmy – odteraz sú totiž ctenými ambasádorkami troch línií značky CCC. Ich predstavenie verejnosti vyzeralo nakoniec úplne inak, ako malo a vzniklo za necelý deň. Priniesla Soňu Skoncovú, Aless Capparelli a Emmu Drobnú…

Život je totiž naozaj jedna veľká zmena. Pôvodným plánom bolo uvedenie nových kolekcií na Jar/Leto 2020 počas módnej prehliadky spojenej s hudobno-tanečnou šou. Ako však všetci vieme, zavrieť približne stovku hostí do uzavretého priestoru na celý večer sa stalo v posledných dňoch nemysliteľným.

CCC sa rozhodlo situáciu ustáť a pripravilo pre pôvodne pozvaných hostí exkluzívne Instastories zo skúšky outfitov ambasádoriek u Fera Mikloška. V rámci nich CCC predstavilo nielen top novinky medzi obuvou a kabelkami, ale aj tri nové štýlové línie. Lady QUALITY sa stala Emma Drobná, teniskovej princeznej Aless Capparelli patrí línia SPORTY a Soňa Skoncová je zas kráľovná línie FASHION.

Vo videu vám Soňa prezradí, aká línia sa hodí práve vám a vezme vás pozrieť si večer v štúdiu skvelého Fera Mikloška.

CCC sa chce týmto spôsobom poďakovať za všetko dobro, ktoré zainteresovaní ľudia eventu venovali. Ste super!