Anna Leshi marketingovou manažérkou SUSE

Manažérsky tím spoločnosti SUSE v Českej republike a na Slovensku, ale aj v ďalších krajinách východnej Európy a Spoločenstva nezávislých štátov, posilnil o Annu Leshi, ktoré nastúpila na pozíciu Field Marketing Manager pre regióny EE & CIS. Úlohou novej manažérky je budovanie vzťahov, evanjelizácia a propagácia produktov a riešení od spoločnosti SUSE v krajinách bývalého východného bloku.

„Anna je veľmi energická a nadšená marketingová profesionálka, ktorá prichádza s viac ako desaťročnými skúsenosťami z technologických spoločností ako je Kerio Technologies, Creditinfo, či Western Digital,“ povedal David Vašák, regionálny manažér SUSE pre Českú republiku a Slovensko.

„Som rada, že nastupujem do SUSE v čase, keď sa spoločnosť stala úplne nezávislou,“ komentovala Anna Leshi nedávny prechod SUSE pod nového majiteľa, investičnú skupinu EQT. „Riadenie aktivít SUSE v regióne EE & CIS považujem za vzrušujúcu príležitosť a teším sa na propagáciu oceňovaných produktov, ktoré SUSE ponúka svojim zákazníkom.“

Anna je vášnivou cestovateľkou, rada číta knihy a fandí športu. Podporuje niekoľko charitatívnych organizácií a podieľa sa na ochrane práv zvierat. Hovorí plynule anglicky, rusky, česky a macedónsky.

 

O spoločnosti SUSE

Spoločnosť SUSE, priekopník v oblasti open source softvéru, poskytuje spoľahlivú, softvérovo definovanú infraštruktúru a aplikácie, ktoré dávajú každej firme veľkú flexibilitu a kontrolu nad vlastným IT. Viac než 25 rokov vývoja špičkových technológií, nadštandardných služieb a spolupráca s kvalitnými partnermi vytvára certifikované a podporované produkty, ktoré našim klientom umožňujú zjednodušovať zložité systémy, znižovať náklady a poskytovať kľúčové služby pre chod firmy. Dlhotrvajúce obchodné vzťahy, ktoré okolo seba budujeme, prinášajú zaujímavé inovácie, ktoré sú základom úspechu. Pre viac informácií navštívte stránku: www.suse.com.