Ošetrujúca ochrana, ktorá nesklame žiadnu ženu

ri starostlivosti o seba sú ženy čoraz náročnejšie. Ochrana podpazušia nie je výnimkou. Nielenže od anti-perspirantu očakávajú silnú úroveň ochrany pred potením, ale zároveň vyžadujú dokonalú jemnosť. Hľadajú prípravok s  dlhotrvajúcim účinkom, na ktorý sa môžu plne spoľahnúť. Vnímajúc tieto nároky na spoľahlivú ochranu a vyživujúcu starostlivosť, Fa predstavuje nový rad anti-perspirantov pre rok 2017 – Fa Soft & Control, ktorý zanecháva pokožku chránenú a s pocitom hebkosti.

Nový rad anti-perspirantov Fa Soft & Control je prvým radom od Fa, ktorý nielenže poskytuje 48-hodinovú ochranu pred zápachom i potom, ale zároveň pokožku nedráždi a zanecháva ju hebkú. Je to vďaka unikátnemu zloženiu s technológiou Dry Oil so suchými olejmi – tá umožňuje dosahovanie citlivej ochrany a zachovávanie jemnosti pokožky v podpazuší bez vysychania.

Anti-perspirant pôsobí na vašu pokožku jemne ako lupienky kvetov, pričom tiež prináša príjemnú kvetinovú vôňu po celý deň. Nové anti-perspiranty od Fa si môžete vybrať v dvoch variantoch – Fa Soft & Control Care: ošetrujúci s vôňou fialky alebo Fa Soft & Control Fresh: osviežujúci s vôňou jazmínu.

Rad anti-perspirantov Fa Soft & Control bude v obchodoch dostupný od marca 2017 – správna voľba pre jemnú, ale zároveň účinnú ochranu.