Kingston FURY SSD s väčším chladičom

Spoločnosť Kingston FURY, hráčska divízia spoločnosti Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila uvedenie SSD disku Kingston FURY Renegade s chladičom. Ide o druhú generáciu jej PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD disku pre hráčov konzolových a počítačových hier. SSD disk Kingston FURY Renegade s chladičom umožňuje lepšie udržiavanie prijateľnej teploty aj pri maximálnych rýchlostiach a zároveň poskytuje špičkový výkon pri vysokých kapacitách s využitím najnovšieho radiča PCIe Gen 4×4.

Vďaka maximálnemu využitiu dostupnej šírky pásma zbernice PCIe 4.0 dosahujú SSD disky Kingston FURY Renegade pri čítaní/zápise rýchlosť až 7.300/7.000 MB/s a výkon až 1 000 000 IOPS, aby ste si mohli naplno užiť mimoriadne herné zážitky. Optimalizácia diskov umožnila skrátiť dobu načítania hier a aplikácií, uľahčiť streamovanie a zvýšiť celkovú rýchlosť odozvy systému. K dispozícii sú vysoké kapacity až 4 TB, čo bohato postačí i pre rozsiahlu zbierku obľúbených hier alebo ďalšiu multimediálnu zábavu. SSD disky Kingston FURY Renegade sú teraz ponúkané v dvoch verziách, ktoré majú rovnakú impozantnú rýchlosť a obrovskú kapacitou:

  • SSD Kingston FURY Renegade s nízkoprofilovým hliníkovým chladičom (rozptyľovač tepla s grafénovou vrstvou), ktorý udržuje disk chladný aj pri veľkej záťaži a zabezpečuje vynikajúci výkon aj pri inštalácii do tých najmenších miest pri herných notebookoch a počítačoch.
  • SSD Kingston FURY Renegade s veľkým chladičom má estetický vzhľad a ešte lepší rozptyl nežiaduceho tepla, takže aj keď to pri hraní rozpálite, vaša konzola PS5 zostane v pohode.

„Konštrukcia SSD disku Kingston FURY Renegade posúva hranice využitia technológie PCIe Gen4 a poskytuje používateľom vysoko výkonné veľkokapacitné úložisko, ktoré skvele dopĺňa najnovšie modely CPU a GPU,“ povedal Liny Cheliyan, obchodný manažér spoločnosti Kingston pre predaj flash a SSD produktov v regióne EMEA. „Vďaka novej variácii disku s väčším chladičom môžu používatelia splniť stále vyššie nároky budúcich herných platforiem s dostatočnou rýchlosťou a tepelnou stabilitou.“

Rodina SSD diskov Kingston FURY Renegade je v súčasnosti k dispozícii v kapacitách 500 GB, 1 TB, 2 TB a 4 TB. Disky Kingston FURY Renegade majú obmedzenú päťročnú záruku a bezplatnú technickú podporu. Viac informácií nájdete na kingston.com.