Nová kamera do dopravných prostriedkov

Spoločnosť Axis Communications predstavuje novú 6 MPx panoramatickú mini kopulovitú kameru s jediným snímacím senzorom, ktorá je navrhnutá  špeciálne pre tzv. palubný dohľad. Táto kompaktná, ľahko inštalovateľná a vysoko odolná kamera poskytuje kompletný 180° alebo 360° prehľad bez ohľadu na svetelné podmienky.

Nová kamera AXIS M3057-PLR Mk II je vysoko odolná a spĺňa technické normy pre dopravný priemysel, vrátane noriem EN 50155 a EN45545-2. Vybavená je konektorom M12, ktorý odoláva vibráciám a preto je táto kamera ideálna aj pre inštalácie vo vlakoch, autobusoch a ďalších dopravných prostriedkoch.

Digitálna PTZ a rôzne zábery z jediného streamu

Kamera AXIS M3057-PLVE MK II má len jeden pevný snímací senzor, no dokáže v reálnom čase digitálne vytvárať niekoľko rôznych uhlov záberu, nakláňať, otáčať a približovať oblasti záujmu a to až v štyroch oblastiach súčasne. Priamo z kamery môžete streamovať panoramatické, štvoruholníkové, rohové alebo chodbové pohľady. 6Mpx snímač ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu bez ohľadu na svetelné podmienky. Všetko je možné streamovať v plnom 360° prehľade, takže máte istotu, že zaznamenáte všetko čo sa deje a bez slepých miest. Štandardná výbava kamier Axis zahŕňa aj funkcie kybernetickej bezpečnosti, ktoré pomáhajú zabrániť neoprávnenému prístupu a chránia systém ako celok.

Medzi kľúčové vlastnosti novej sieťovej kamery AXIS M3057-PLR Mk II patria:

  • Optimalizácia pre dopravu a dopravné zariadenia
  • Perfektný prehľad v 180° alebo 360°
  • WDR pre forenzné účely, Lightfinder, OptimizedIR
  • Digitálny PTZ až v štyroch oblastiach súčasne
  • Vstavané funkcie kybernetickej bezpečnosti

Nová kamera AXIS M3057-PLR Mk II bude na Slovensku a v Českej republike k dispozícii prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis v 4. kvartáli 2022 za odporúčanú koncovú cenu 699€ (17 900 Kč).