Logitech predstavuje pestré portfólio myší a klávesníc z kolekcie „Designed for Mac“

Spoločnosť Logitech dnes ohlásila novú kolekciu produktov „Designed for Mac“, ktoré sú vytvorené tak, aby spoľahlivo a bez problémov spolupracovali s počítačmi Mac v najrôznejších podmienkach. Nová kolekcia obsahuje klávesnicu MX Mechanical Mini for Mac, myš MX Master 3S for Mac, myš Lift for Mac a Bluetooth klávesnicu K380 for Mac v novej čučoriedkovej farbe Blueberry.

„Vieme, že používatelia produktov Apple oceňujú estetiku konzistentného dizajnu svojich firemných aj osobných zariadení a že potrebujú myši a klávesnice, ktoré fungujú naprieč ich ekosystémom,“ povedala Delphine Donné, viceprezidentka a generálna riaditeľka divízie Creativity and Productivity v spoločnosti Logitech. „Vytvorili sme set štýlových nástrojov, ktoré uľahčia a urýchlia ich prácu vďaka rozšíreným funkciám, prispôsobiteľnosti a komfortu. Vieme, že sa jeden produkt nemôže vyhovovať všetkým, a preto bola táto kolekcia navrhnutá, vyvinutá a skonštruovaná tak, aby uspokojila rôznorodé potreby priaznivcov značky Apple.“

Klávesnica MX Mechanical Mini for Mac

Prvá mechanická klávesnica Logitech optimalizovaná pre počítače Mac, ktorá je k dispozícii v odtieňoch šedej Space Gray a Pale Gray, má rozloženie kláves charakteristické pre počítače Mac s možnosťou prispôsobenia klávesových skratiek a urýchlenia kreatívnej práce pomocou aplikácie Logi Options+. Klávesnica MX Mechanical Mini for Mac je vybavená nízkoprofilovými spínačmi Tactile Quiet a šikovným podsvietením Smart Backlighting, aby sa dala používať za akýchkoľvek svetelných podmienok. Môžete k nej pripojiť až tri rôzne zariadenia Apple so systémami macOS, iPadOS alebo iOS pomocou technológie Easy-Switch alebo ju aj počas práce dobíjať káblom USB-C.

Myš MX Master 3S for Mac

Myš MX Master 3S for Mac vznikla prepracovaním svojho ikonického vzoru pre potreby pokročilých používateľov počítačov Mac. Je dodávaná v odtieňoch šedej Space Gray a Pale Gray, a kombinuje to, čo už ste si obľúbili, s novými funkciami pre maximálne pohodlie, efektivitu a plynulosť práce. S elektromagnetickým rolovacím kolieskom MagSpeed ​​preletíte 1 000 riadkov počas jedinej sekundy a môžete si nastaviť aj citlivosť polohového snímača v rozmedzí 1 000 až 8 000 DPI pre presnú prácu na jednom alebo viacerých monitoroch s vysokým rozlíšením. MX Master 3S for Mac je vybavená tichými tlačidlami a dokáže pracovať aj na sklenenom povrchu. Myš sa dá rýchlo dobíjať káblom USB-C a to aj počas používania. Vďaka technológii Easy-Switch k nej môžete pripojiť až tri rôzne zariadenia Apple so systémami macOS alebo iPadOS.

Myš Lift for Mac

Lift for Mac je vertikálna ergonomická myš, ktorá je ideálna pre ľudí s malou až stredne veľkou rukou. Bola vyvinutá a otestovaná v laboratóriu Logitech Ergo Lab a spĺňa požiadavky na celodennú pohodlnú prácu. Vďaka sklonu v uhle 57° bude vaša ruka v polohe umožňujúcej pohodlné držanie a jednoduchú manipuláciu s myšou. Zápästie je tak počas celého dňa menej namáhané a ruka, ako aj horná časť tela zostávajú v prirodzenejšej polohe.

Bluetooth klávesnica pre viacero zariadení K380 for Mac (Blueberry)

Moderná minimalistická klávesnica pre viac zariadení s označením K380 pripomína notebookovú klávesnicu. Perfektne sa integruje do vašej zostavy Apple a bez problémov funguje na všetkých zariadeniach tohto výrobcu. Ľahká a priestorovo úsporná klávesnica v novej čučoriedkovej farbe (Blueberry) má tvarované klávesy pre pohodlné, plynulé a mimoriadne tiché písanie za pracovným stolom aj na cestách v teréne. Klávesnica sa dá pripojiť k MacBooku, iPadu alebo iPhonu a jednoduchým stlačením tlačidla pomocou technológie Easy-Switch prepínať medzi zariadeniami.

Prístup spoločnosti Logitech k udržateľnému rozvoju

Výrobky Logitech, vrátane kolekcie „Designed for Mac“, sú navrhnuté tak, aby uspokojili používateľov nielen po funkčnej a estetickej stránke, ale aj s ohľadom na ich dopad na životné prostredie. Plastové diely v perifériách MX for Mac a Lift for Mac obsahujú certifikované recyklované plasty, ktoré dávajú druhý život plastom z vyradenej starej spotrebnej elektroniky. Ich podiel je:

  • 47 % u MX Mechanical Mini for Mac vo farbe Space Gray
  • 36 % u MX Mechanical Mini for Mac vo farbe Pale Gray
  • 27 % u MX Master 3S for Mac vo farbe Space Gray
  • 22 % u MX Master 3S for Mac vo farbe Pale Gray
  • 54 % u myši Lift for Mac

Všetky produkty Logitech sú certifikované ako uhlíkovo neutrálne. Ich čistý uhlíkový dopad znižujeme tým, že ich navrhujeme s ohľadom na udržateľnosť a využívame obnoviteľné zdroje energie všade, kde je to možné. Náš zvyškový dopad kompenzujeme aj nákupom kvalitných certifikovaných kompenzačných produktov z oblasti lesného hospodárstva alebo obnoviteľných zdrojov energie a od komunít zasiahnutých klimatickými zmenami.

Cena a dostupnosť

Produkty „Designed for Mac“ budú na Slovensku a v Českej republike k dispozícii od septembra 2022 u tradičných partnerov a na logitech.com za odporúčané maloobchodné ceny:

  • MX Mechanical Mini for Mac: 159,99 €
  • MX Master 3S for Mac: 129,99 €
  • Lift for Mac: 79,99 €
  • K380 for Mac: 54,99 €