Menšia, ale funkčnejšie, navrhnutá na uľahčenie tvorivej práce

Spoločnosť Logitech predstavila nové bezdrôtové klávesnice MX Keys Mini a MX Keys Mini for Mac. Ich minimalistická konštrukcia skrýva mnoho vylepšení a sú určené predovšetkým pre tvorcov obsahu. MX Keys Mini ponúka to najlepšie z dobre známych, štandardne veľkých klávesníc MX Keys v minimalistickom bezdrôtovom prevedení. Môžete ich používať v ľubovoľnom prostredí – na veľkom dizajnérskom stole v štúdiu, aj v domácom pracovnom kútiku. Na klávesnici MX Keys Mini, ktorá bola vytvorená s ohľadom na efektivitu, stabilitu a presnosť, budete písať s istotou, pohodlne a štýlovo. Budete sa môcť plne sústrediť na prácu a využívať na maximum svoj tvorivý potenciál. Klávesnice budú na Slovensku dostupné začiatkom októbra za odporúčanú maloobchodnú cenu 119€.

„Nová menšia verzia je výsledkom podnetov a požiadaviek od tvorivej komunity na úpravu našej obľúbenej klávesnice MX Keys,“ povedal Tolya Polyanker, manažér radu MX Master pre kreativitu a produktivitu v spoločnosti Logitech. „Klávesnica MX Keys Mini vám umožní získať späť kontrolu nad vašim pracovným priestorom, poskytne vám viac miesta pre vaše nápady a zároveň vám zaistí dlhodobú produktivitu a pohodlie.“

Klávesnica MX Keys Mini je vybavená technológiou Perfect Stroke, čo je najlepšia nemechanická technológia kláves spoločnosti Logitech. Minimalistický tvar umožňuje písať s vyrovnanými ramenami a umiestniť myš bližšie ku klávesnici, aby ste nemuseli toľko naťahovať ruku. Výsledkom je lepšie držanie tela a ergonómia pri práci. Vďaka eliminácii nadbytočných a prekážajúcich kláves sú všetky potrebné klávesy čo najbližšie na dosah prstov. Vylepšená stabilita kláves znižuje hlučnosť a zároveň optimalizuje odozvu pri písaní. Sférická priehlbina na hlavných klávesách a hmatové výstupky pre polohovanie ruky uľahčujú orientáciu prstov a prispievajú k plynulejšiemu písaniu. S použitím programu Logitech Options sú u MX Keys Mini k dispozícii tri nové funkcie pre uľahčenie práce – klávesa na diktovanie (funkcia systémov Windows a MacOS, dostupná vo vybraných krajinách), klávesa na stlmenie/odpojenie mikrofónu a klávesa pre emoji.

Klávesnica MX Keys Mini sa rýchlo dobíja cez USB-C port, ľahko sa pripája až k trom bezdrôtovým zariadeniam s technológiou Bluetooth Low Energy a je kompatibilná s platformami Windows, Chrome, Linux a Android, MacOS, iOS, iPadOS, Bluetooth a USB adaptérom Logi Bolt. Klávesnica MX Keys Mini pre Mac je optimalizovaná pre MacOS, iOS a iPadOS.

MX Keys Mini dokáže zaujať každého aj vďaka trom farebným verziám – ružovej, svetlo sivej a grafitovej. Výborným doplnkom sú myši radu Master – získate tak ideálnu kombináciu MX produktov a môžete tvoriť ako nikdy predtým.

 Spoločnosť Logitech navrhuje svoje produkty tak, aby sa nielen dobre používali, ale mali aj minimálny negatívny dopad na životné prostredie. Udržateľný dizajn zohľadňuje environmentálne a sociálne aspekty od okamihu získania surovín až po ukončenie životnosti, a preto je časť plastových dielov klávesníc MX Keys Mini vyrobená z recyklovaného plastu (PCR) – 30% u grafitovej a 12% u svetlo sivej a ružovej verzie. Program využívania PCR spoločnosti Logitech je súčasťou jej záväzku navrhovať produkty s ohľadom na udržateľnosť a prichádzať s inováciami, ktoré predĺžia využiteľnosť materiálov a pomôžu tak znížiť vplyv našej výroby na emisie uhlíka. Do konca roku 2021 bude polovina terajšieho sortimentu pracovných myší a klávesníc Logitech obsahovať časti PCR a novo uvádzané produkty budú využívať PCR kdekoľvek to bude možné. Spoločnosť Logitech podporuje tiež zodpovedné hospodárenie so svetovými lesmi. Papierové obaly MX Keys Mini preto pochádzajú z lesov s certifikáciou FSC(R).

Cena a dostupnosť

Klávesnice Logitech MX Keys Mini a MX Keys Mini pre Mac budú k dispozícii na Slovensku a v Českej republike od 8. októbra. Odporúčaná maloobchodná cena klávesníc MX Keys Mini a MX Keys Mini for Mac je 119€. Klávesnice MX Keys Mini for Business budú na kľúčových trhoch k dispozícii koncom októbra. Obráťte sa na miestneho predajcu alebo navštívte stránku Logitech.com/workdesk. Pre získanie ďalších informácií o klávesniciach MX Keys Mini a MX Keys Mini for Mac navštívte stránku Logitech.com, náš blog alebo sa s nami spojte na sociálnych sieťach LinkedIn, Facebook a Twitter.