D-Link predstavuje kameru s AI detekciou

Spoločnosť D-Link oznámila najnovší prírastok do svojho portfólia inteligentných kamier mydlink v podobe vonkajšej 2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi kamery (DCS-8635LH). Táto video dohľadová kamera vybavená umelou inteligenciou (AI), zachytáva v reálnom čase zábery vo vysokom rozlíšení a s 360-stupňovým pokrytím, ktoré možno centrálne spravovať na diaľku pomocou aplikácie mydlink kedykoľvek a kdekoľvek.

Detekcia pohybu a zvuku založená na AI (umelej inteligencii) spracováva informácie v reálnom čase. Inteligentne vyberá objekty v tvare človeka a vozidlá, rovnako ako identifikuje zvuk rozbitia skla. Inteligencia je integrovaná priamo do kamery, čo znamená, že detekcia je rýchlejšia a vyžaduje menšiu šírku pásma. DCS-8635LH je jednou z prvých Smart Home kamier na svete s integrovaným detektorom rozbitia skla. Pokiaľ dôjde k rozbitiu skla, budete okamžite upozornení, aby ste mohli ochrániť svoj domov a svojich blízkych. Priamo v kamere je tiez zabudovaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu. Spolu so zvukovou sirénou o hlasitosti 90 dB slúži k prípadnému odradeniu narušiteľov.

Kamera DCS-8635LH je ideálna na ochranu domácností alebo malých kancelárií. Či už v interiéri alebo exteriéri, poskytuje detailný obraz v rozlíšení 2K QHD 1440p a vstavané nočné videnie, ktoré umožňuje vidieť pri úplnej tme až na vzdialenosť 7m. Diaľkovo ovládaná motorizovacia funkcia otáčania navyše ponúka 360-stupňové pokrytie, takže už nič neunikne vašej pozornosti. Vďaka robustnému dizajnu odolnému aj voči poveternostným vplyvom s krytím IP65 a dvojpásmovej Wi-Fi konektivite možno vonkajšiu 2K QHD Pan&Zoom Wi-Fi kameru namontovať všade kde je potrebné. Kamera DCS-8635LH je kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa pre hlasové ovládanie (hands-free). Podporuje tiež najnovšie šifrovanie Wi-Fi WPA3 pre zaistenie bezpečnejšieho pripojenia.

Dostupná prostredníctvom siete IT predajcov a systémových integrátorov za odporúčanú maloobchodnú cena 139,90€.