Kingston Digital predstavuje Workflow

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP., ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou spoločnosti Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, predstavuje dokovaciu stanicu Workflow Station a doplnkové čítačky kariet k pohodlnej práci s rôznymi pamäťovými médiami. Toto príhodne pomenované zariadenie uvítajú najmä tvorcovia obsahu, ktorým uľahčí a urýchli proces postprodukcie.

Stanica Workflow Station a čítačky od spoločnosti Kingston dávajú používateľom flexibilitu pri nákupe a optimalizácii vybavenia na sťahovanie súborov podľa ich aktuálnych potrieb, aby mohli prenášať videá, fotografie a zvuk z niekoľkých zdrojov súčasne1. Napríklad pri natáčaní reportáže za použitia niekoľkých 4K/8K kamier pre hlavné zábery, zábery z dronov a outdoorových kamier pre sprievodné zábery, digitálnych audio rekordérov a fotoaparátov, môžete podľa použitých pamäťových médií zasunúť do dokovacej stanice Workflow Station potrebnú konfiguráciu adaptérov USB miniHub pre USB flash pamäte, čítačky SD kariet a čítačky microSD kariet pre súbežný, čo najrýchlejší prenos všetkých záznamov pre následné spracovanie. Čítačky radu Workflow je možné pripojiť k notebooku aj samostatne pomocou priloženého káblu USB-C, aby sa dali ľahko používať aj na akciách, kde nie je potrebné nasadiť plné vybavenie. Kingston je s vami, či už natáčate v teréne alebo pracujete doma pri stole.

„Tvorcovia obsahu iste ocenia nielen flexibilitu dokovacej stanice Workflow Station a jej čítačiek, ale aj rýchlosť,“ povedal Tiago Gomes, manažér pre produkty flash, Kingston EMEA. „Tieto produkty podporujú úžasnú rýchlosť rozhrania USB 3.2, ktoré spolu s vysoko výkonnými pamäťovými kartami a USB flash diskmi spoločnosti Kingston umožnia používateľom zvládať postprodukčné procesy rýchlejšie než kedykoľvek predtým.“

Workflow Station a čítačky kariet majú dvojročnú záruku s bezplatnou technickou podporou. Ďalšie informácie nájdete na kingston.com.

 

Funkcie a špecifikácia dokovacej stanice Workflow Station a čítačiek kariet:

  • Rýchlejšie sťahovanie súborov1: prenos videí, fotografií a zvuku z niekoľkých zdrojov naraz.
  • Flexibilný systém Workflow1: používate len hub a čítačky, ktoré potrebujete pre svoje vybavenie.
  • Prenositeľnosť a všestranné použitie: čítačky kariet môžete používať aj samostatne pomocou priloženého USB-C káblu.
  • Úžasný výkon: produkty Workflow Station podporujú rýchlosti USB 3.2, čo umožňuje začať spracovávať obsah rýchlejšie.

Produktový rad Workflow
Dokovacia stanica
Workflow Station
Čítačka
Workflow SD Reader
Čítačka
Workflow microSD Reader
WFS-U WFS-SD WFS-SDS