SUSECON 2017 tento rok mieri do Prahy

Spoločnosť SUSE oznamuje, že ďalší ročník jej svetovej konferencie pre používateľov open source riešení SUSECON 2017 sa uskutoční 25. až 27. septembra 2017 v Prahe. Na akcii, ktorá prebehne v hoteli Hilton Prague, SUSE predstaví najnovšie trendy v softvérovo definovaných infraštruktúrach na báze Linuxu, OpenStack a Ceph.

Účastníci konferencie sa môžu tešiť aj na ďalšie kľúčové témy spojené s touto technológiou, ako sú Infrastructure-as-a-Service, Platform-as-a-Service, Container-as-a-Service, NFV, softvérovo definované úložiská a softvérovo definované siete . SUSECON ponúkne prednášky a prezentácie odborníkov zo spoločnosti SUSE a jej partnerov, intenzívne workshopy o riešeniach, ktoré ponúka SUSE a bezplatné certifikačné skúšky.

„Po veľmi úspešnom minulom ročníku, ktorý prebehol v Spojených štátoch, sa v roku 2017 vraciame do Európy, kde chce SUSECON osloviť ešte viac používateľov firemných technológií,“ povedal Michael Miller, prezident strategických aliancií a marketingu v spoločnosti SUSE. „SUSECON zosobňuje to najlepšie z našej firemnej kultúry – otvorenosť vo všetkých aspektoch našich obchodných vzťahov, inteligentný prístup k využitiu výhod open source a túžbu podporovať komunitné riešenia, ktoré poháňajú inovácie. Rovnako ako v minulosti ponúkneme veľmi kvalitný technický obsah a možnosť otvoreného prístupu k manažérom SUSE, technickým expertom i našim plánom do budúcnosti – to všetko v unikátnom a kreatívnym štýle a s osobnosťami, ktoré definovali SUSECON počas ostatných rokov.“

„Je pre nás cťou, že si SUSE vybralo Prahu pre svoju najdôležitejšiu globálnu konferenciu. Je to skvelá príležitosť propagovať Open source technológie v Českej republike. Návštevníkov čakajú zaujímavé prednášky a unikátna možnosť stretnúť sa a nadviazať kontakty nielen s lídrami priemyslu IT, ale aj so zahraničnými kolegami z rovnakých odvetví,“ dodáva Miroslav Kořen, regionálny manažér spoločnosti SUSE pre Českú republiku a Slovensko.

Viac informácií o konferencii SUSECON a registračný formulár na túto akciu nájdete na webe www.susecon.com.