Pomocník pre mamičky po pôrode

Pár týždňov do pôrodu a vy začínate premýšľať o tom, čo všetko budete ešte potrebovať. Riešením môže byť praktický balíček do pôrodnice z lekárne.

Prvé dni s bábätkom bývajú náročné pre každú novopečenú mamičku. Je preto veľmi dôležité, aby sa žena po pôrode cítila čo najpríjemnejšie. Starostlivosť o novorodenca je samozrejme kľúčová, avšak mamičky by nemali zabúdať ani na seba a mali by sa vybaviť kvalitnými prostriedkami, ktoré im dodajú istotu a pohodlie. Nie nadarmo sa hovorí, že ak je spokojná mama, je spokojné aj dieťa.

Praktický balíček do pôrodnice od spoločnosti HARTMANN – RICO obsahuje 2x fixačné nohavičky MoliPants veľ. M alebo L, 1x prsné vložky Bel Baby (30 ks), 2x balenie pôrodníckych vložiek SAMU. Namiesto zdĺhavého pobehovanie po obchodoch tak postačí jedna prechádzka a máte všetko, čo budete bezprostredne po pôrode potrebovať. To napokon ocenia aj nastávajúci oteckovia, ktorí majú často nákup týchto pomôcok na starosti a nevedia si pri ňom rady.

Fixačné nohavičky MoliPants sú elastické, ľahké, mäkké, priedušné a výborne sa prispôsobia tvaru tela, bez toho aby ženu zvierali. Prsné vložky Bel Baby pre dojčiace matky sú vďaka príjemne mäkkému netkanému textilu a špeciálnej vonkajšej vrstve priedušné a nedráždia citlivú pokožku. Súčasne ich vysoko nasiakavé jadro z buničiny, anatomický tvar a po novom aj praktické lepítka zaručujú bezpečné a nenápadné nosenie. Pôrodnícke vložky SAMU vďaka vysoko priedušnému materiálu zase zaisťujú optimálny prísun vzduchu k pokožke a tým znižujú riziko vzniku infekcie. Použitie týchto špeciálnych vložiek po pôrode je oveľa vhodnejšie, pretože nemajú nepriedušný pásik ani lepiacu fóliu ako bežné vložky. Veľkým benefitom týchto vložiek je savosť. Balíček nájdete v lekárňach a predajniach so zdravotníckymi pomôckami.