Nový detox pre pokožku hlavy

Vitajte v novom svete, v ktorom sa stáva obrovským hitom starostlivosti o pokožku hlavy! Nový Tea Tree Special Detox Foaming Salt Scrub a Kombucha Rinse sú vyvinuté pre jej skutočnú detoxikáciu. Po ich použití bude vaša pokožka hlavy nádherne vyčistená, svieža a uvoľnená.

Čo je detoxikácia pokožky hlavy?

Je to metóda hĺbkového čistenia, ktorá uvoľňuje zanesené póry odstránením odumretej kože, nadmernej mastnoty a usadenín produktov. Pokožka hlavy je potom nádherne čistá, ošetrená a osviežená tak, ako nikdy predtým. To samozrejme zlepšuje aj kvalitu vlasov: sú hodvábne lesklé, zdravé a nádherne poddajné.

Čo je vo vnútri? Kombucha, získaná z fermentovaných listov čierneho čaju, je bohatá na antioxidanty a množstvo probiotík, ktoré dodávajú pokožke hlavy rovnováhu a zároveň ju upokojujú. Pomáha pri exfoliácii, odstraňuje nečistoty, odumreté kožné bunky a prebytočný kožný maz a napomáha tak k zdravej pokožke. Himalájska ružová soľ uvoľňuje a rozpúšťa usadené produkty a odumreté kožné bunky, čo vedie k čistej a zdravej pokožke. Francúzsky zelený íl je výživný a zároveň exfoliačný, vstrebáva prebytočnú mastnotu a kožný maz a udržuje tak pokožku čistú a upokojenú.

Tea Tree Special Detox Foaming Salt Scrub

Exfoliácia a osvieženie pre pokožku hlavy Tento bohatý, penivý peeling okamžite odstraňuje nečistoty. Sopečný popol, himalájska soľ a zelený íl zbavujú pokožku hlavy zvyškov produktov, odumretých kožných buniek a prebytočného kožného mazu. Zmes je bohatá na antioxidanty, ktoré chránia pred škodlivými vplyvmi prostredia. Pokožka hlavy sa potom cíti pružná, svieža a regenerovaná.

Special Detox Foaming Salt Scrub

fotka produktu

184 g, 32,69 € 

Tea Tree Special Detox Kombucha Rinse

Odstraňuje usadeniny a dodáva lesk Hĺbkovo pôsobiaca kúra s exfoliačným účinkom odstraňuje usadeniny z pokožky hlavy a vlasov. Zmes účinných látok z kombuchy a jablčného octu je bohatá na probiotiká – dôležité pre zdravie našej vlasovej pokožky. Dodáva vlasom hodvábny lesk. Pokožka hlavy je upokojená, čistá a osviežená.

Special Detox Kombucha Rinse

fotka produktu

200 ml, 30,51 €
V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell eshop.paulmitchell.cz