EGLO LIVING: Nová kolekcia bytových doplnkov a dekorácií

Atmosféra domova sa okrem vhodného typu osvetlenia dotvára aj prostredníctvom vkusných bytových dekorácií. Zákazníci doposiaľ poznali značku EGLO ako najväčšieho svetového výrobcu svietidiel, ale teraz si po novom môžu vyberať tiež z rozsiahlej kolekcie bytových doplnkov rôznych štýlov.

 Nový sortiment dekorácií pre interiér nájdete v predajniach aj na eshope pod zastrešujúcim názvom EGLO Living.Vyberať si môžete z praktických a pritom dizajnových taburetov, dekoratívnych prikrývok a vankúšikov. Stoly a stolčeky môžete skrášliť niektorým zo svietnikov a podnosov. Prázdne miesta na stenách zaplníte niektorým z decentných obrazov alebo si môžete zaobstarať rámik pre svoje vlastné fotografie či umelecké diela. Interiér domu pozdvihnete napríklad aj niektorou z ručne vyrobených figurálnych sošiek. Umelé kvetiny, takmer na nerozoznanie od tých živých, urobia radosť najmä tým, ktorí zabúdajú na pravidelnú starostlivosť o tie živé.

Katalóg EGLO Living je pestrý nielen počtom jednotlivých doplnkov, ale tiež dizajnovými štýlmi. Veľká časť dekoratívnych predmetov je ručne vyrábaná a tento fakt je na výrobku vždy zreteľne vyznačený. Najvýraznejší priestor je venovaný nasledujúcim štýlom: 

Basic Collection

Jednoduchá klasika, alebo tzv. all-time favourites, udáva tón tejto kolekcii. Stretávajú sa tu jednoduché tvary a farby, ktoré je možné jednoducho a ľahko kombinovať s akýmkoľvek iným štýlom a ktoré je možné dokonale začleniť do každého obytného priestoru.

Brass Chic

Prím tu hrá elegancia v kombinácii s čiernou a mosadzou. Kvalitné materiály sa snúbia s detailným dizajnom a elegantným farebným prevedením. Tieto výrobky presvedčia svojím nadčasovým charakterom a dodajú každej miestnosti atmosféru neopakovateľnosti.

Classy Elegance

…alebo kde sa stretáva ušľachtilý chróm s elegantnou modrou… Klasický dizajn sa spája s  mnohostrannými detailmi. Elegantné dekoratívne predmety s lesklým povrchom dodajú každej izbe lesk a neodolateľné kúzlo.

Minimalism

Menej je niekedy viac, to je heslom kolekcie Minimalism. Podstatou sú jednoduché, priamočiare, ale zároveň organické tvary v kombinácii s rovnako minimalistickými farbami v čiernej, bielej a šedej. Milovníci redukovaného štýlu si určite prídu na svoje.

 Nature

Prirodzený vzhľad v klasickom štýle v kombinácii s akcentami obľúbeného bohémskeho trendu – to ponúka kolekcia Nature. Sú v nej použité prírodné materiály, ako je bambus, ratan a drevo. Kombinácia udržateľných materiálov a ručnej výroby dodáva výrobkom jedinečný, osobitý pôvab.

Natural Tones

Základom tejto kolekcie sú špeciálne vzory v prírodných tónoch. Spájajú sa tu jemné tvary a tlmené farby. Organické tvary sa prepájajú s moderným dizajnom s čistými líniami. Rad Natural Tones taktiež dokonale ladí s mosadznými akcentami.

Industrial Vintage

V tejto kolekcii nájdete rustikálny štýl v kombinácii s vintage charakterom. Špeciálne tvary v tlmených farbách, ako je čierna, rôzne odtiene šedej a okrové akcenty, sa vzájomne dopĺňajú s drevenými prvkami. Táto kolekcia sa obzvlášť hodí do obľúbených industriálnych priestorov a loftov. 

Tipy pre váš interiér

Taburet EGLO MASHIKE – Taburet pre chvíle pohody sa uplatní v obývačke všetkých štýlov. V pevnej kovovej konštrukcii je umiestnený pohodlný sedák s príjemnou povrchovou úpravou. Dizajnové a zároveň plne funkčné!

Dizajnová váza EGLO NILGAUT – Atraktívna dizajnová  váza s povrchovou úpravou kartáčovanej mosadze sa hodí do moderných aj retro interiérov. V ponuke je tiež v striebornej povrchovej úprave a v rôznych veľkostiach.

Vankúšik EGLO BESTICKT CHEVERY – Žiadna sedačka alebo kreslo sa nezaobíde bez vankúšikov. A to nielen pre ich skrášľovaciu funkciu, ale samozrejme tiež vďaka pohodliu, ktoré poskytujú na týchto oddychových miestach. Vankúšik zaujme jednoduchým, univerzálnym a nadčasovým geometrickým vzorom.