Rozvoňajte Deň sv. Valentína s Avonom

V momente, keď človek vyznáva lásku, sa vždy oplatí byť originálny. Najkrajším gestom je samozrejme to, keď oslávite svoje spojenie vo dvojici s milovanou osobou, vzájomne sa vnímate a venujete si svoj čas. Kvety, vône a kozmetika k tomuto každoročne očakávanému sviatku patria tiež. Darujte lásku v podobe luxusného parfumu či dekoratívnej kozmetiky.

Objavte valentínske darčeky pre neho a pre ňu v Avone

K sviatku lásky sa nejeden z nás nechá uniesť všetkou tou romantikou, ktorá sa na nás valí z každej strany, až niekedy zabúdame na pravú pointu – že ide v prvom rade o lásku a rozmaznávanie. Samozrejme, aj o trochu kozmetiky a milého potešenia. Voňavých a praktických pozorností nájdete v Avone niekoľko. Napríklad Attraction for her, Attraction for him, či Attraction Intense for her a for him. Zmyselné vône, ktoré vás zahrejú počas chladných nocí i dní. Vychutnajte si čierne korenie , byliny a kožené tóny, či slivku, arabský jazmín v kombinácii s koženými tónmi.

Attraction Sensation for him, EDT, 75 ml, bežná cena 28,50 €

Attraction Sensation for her, EDP, 50 ml, bežná cena 28,50 €

Vôňa, ktorá zmení váš deň

Romantické kvety neroli, nezabudnuteľná magnólia a dlhotrvácna ambra. To je ten správny mix TTA The Moment vhodný pre valentínsky večer každej z vás. Umocnite atmosféru s týmto parfumom a užite si oslavu plnými dúškami. Tento parfum je výnimočný aj vďaka tomu, že za jeho vývojom stojí hviezdne partnerské duo Olivier Cresp a Sebastien Cresp. Na ich talent sa už roky spoliehajú značky ako Yves Saint Laurent, Dior, Dolce and Gabbana či Nina Ricci.Táto dvojica parfumérov stojí aj za mnohými vôňami z rodiny TTA, vrátane pôvodnej Today Tomorrow Always, ktorú navrhli pred takmer 20 rokmi.

TTA The Moment, EDP, 50 ml, bežná cena 28,50 €

Neodolateľný valentínsky make up

Špeciálny deň si žiada výnimočné experimentovanie s make-upom. Detailné chystanie sa na vzrušujúce rande, čas v pohodlí domova či niečo celkom iné. Štrnásty február je preto skvelý, že sa môžete bez obmedzení vyhrať so svojou vizážou za dobrým účelom. Vytvorili sme pre vás niekoľko tipov, s ktorými dosiahnete ženský a najmä pôsobivý make-up, ktorý bez problémov zvládne každá z nás. Vo vašej zbierke by vám určite nemala chýbať obľúbená ceruzka na oči Glimmerstick. Vytvoríte s ňou jednoduché zvýraznenie očí vďaka intenzívnym farbám a dlhotrvácnemu zloženiu. Oči sú bránou do duše. Predlžujúca zhusťujúca špirála Legendary Lengths pridá na sile tiež. Nová zúžená kefka oddeľuje a dodá definíciu aj ťažko dostupným riasam. Bozky budú chutiť oveľa lepšie s rúžmi Ultra Matte – napríklad v odtieni Ruby Kiss. Ultra pohodlné nosenie vďaka vitamínu E a sezamovému i avokádovému oleju. Nájdite si ten svoj.

Glimmerstick, 0,28 g, bežná cena 4,90 €

Špirála Legendary Length, 10 ml, bežná cena 9,90 €

Rúž Ultra Matte, 3,6 g, bežná cena 6,50 €

Nekonečný pocit slobody pre neho

Objavte kolekciu mužných vôní práve na Valentína. Žiaden muž sa už nebude báť žiť podľa svojich vlastných pravidiel. Zmyselný set s koriandrom, levanduľou širokolistou a akordom kože učaruje nie len mužom, ale aj ich nežným polovičkám. 

3-dielny SET WILD COUNTRA, set obsahuje:

Sprchovací gél na telo a vlasy Wild Country, 250 ml

Wild Countra EDT, 75 ml

Telový sprej Wild Country, 150 ml

Bežná cena 29,60 €

Lepší svet pre ženy, lepší svet pre všetkých

Avon nie je obľúbený len vďaka svojej dekoratívnej kozmetike. Dlhodobo a kontinuálne sa venuje aj duševnému a fyzickému zdraviu – zdraviu všetkých žien. Projekty, ktoré v tomto zmysle rozvíja dokazujú, že ide o dlhodobú aktivitu pre ženy, ktoré pomoc najviac potrebujú. Koncept funguje však najmä vďaka vám – ľuďom. Pomôcť môžete kúpou označených produktov. Vyberte si z  charitatívnych predmetov, kúpou ktorých pomôžete dobrej veci. Ak si zakúpite predmety s označením stužky, podporíte občianske združenia či neziskové organizácie, ktoré bojujú proti rakovine prsníka. Skvelý a aj praktický tip je napríklad Podprsenka Una, ktorá vám zabezpečí pohodlie počas celého dňa či noci, no rovnako aj úplný komfort počas cvičenia. Vyznačuje sa extra podporou, okamžitým pozdvihnutím pŕs a tým, že je bez ramienok.

Podprsenka Una

Materiál: 95% nylon, 5% elastan

Veľkosti: S – XL

Bežná cena: 16,00 €

Súťažná otázka:

Aké duo návrhárov stojí za TTA The Moment parfémom?

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 17. 2.  2023. Ako predmet správy použite “Avon, vôňa

Všeobecné súťažné podmienky

Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.