Pleťové séra pre dokonale krásnu pleť

Annabelle Minerals predstavuje nové pleťové séra, ktoré boli špeciálne vyvinuté na urýchlenie regenerácie, rozjasnenia a vyhladenia pokožky tváre. Minerálna dekoratívna kozmetika získava stále väčšiu obľubu, a preto v Annabelle Minerals sústavne  pracujú na inovácii líčidiel.  S koncom zimy sa ale  rozhodli do portfólia zaradiť aj tri úplne nové ošetrujúce prípravky. Ide o pleťové séra, ktoré sú vyrobené z výnimočných ingrediencií a na základe unikátnych receptúr. Vďaka tomu majú bezkonkurenčné výsledky v starostlivosti o pokožku tváre.

Annabelle Minerals REPAIR JUICE retinol serum

Nočné reparačné sérum s 0,3% obsahom retinolu vyhladzuje štruktúru pleti a zjednocuje jej tón, redukuje jemné vrásky, rozjasňuje, sťahuje póry, spevňuje a regeneruje.

Retinolové sérum má príjemne krémovitú konzistenciu, ktorá sa ľahko vstrebáva a nezanecháva na pokožke nepríjemný lepkavý film. Optimálna dávka retinolu a ďalšie účinné zložky zaručujú brilantné výsledky pri všetkých typoch pleti, vrátane tej aknóznej

REPAIR JUICE RETINOL SERUM OBSAHUJE:

❀      Retinol (vitamín A) preukázateľne redukuje vrásky, stimuluje proces obnovy pleti, spevňuje ju a zlepšuje jej pružnosť.❀      Kmeňové bunky orchidey zlepšujú komunikáciu medzi kmeňovými bunkami pokožky a fibroblastmi, majú omladzujúce účinky, spevňujú a tiež navracajú pleti žiarivý vzhľad.❀      Extrakt z plesnivca má silné antioxidačné účinky, upokojuje zápaly a pomáha chrániť citlivú pleť.❀      Výťažok z lucerny posilňuje pokožku, povzbudzuje tvorbu kolagénu a zároveň pôsobí protizápalovo.❀      Skvalén dlhodobo udržuje v pokožke hydratáciu, čím podporuje jej pružnosť a obnovuje jej jemnosť.❀      Glukonolaktón intenzívne hydratuje aj veľmi suchú a dehydratovanú pleť. Podporuje regeneráciu poškodeného lipidového plášťa a chráni pokožku pred stratou vody.❀      Macerát z mrkvy zjemňuje a obnovuje pružnosť pleti. Rýchlo zlepšuje vzhľad vysušenej pokožky.

Annabelle Minerals REPAIR JUICE retinol serum, 30 ml: 28,90 € 

Annabelle Minerals CLARITY JUICE niacinamide seru

Vyhladzujúce sérum s 5% obsahom niacinamidu významne znižuje viditeľnosť rozšírených pórov, zjemňuje štruktúru pleti, upokojuje ju, mierni začervenanie a podporuje regeneráciu. Sérum má hydrogélovú konzistenciu. Ľahko sa aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film. Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane kapilárnej a aknóznej, a to vďaka svojmu úplne jedinečnému zloženiu.

CLARITY JUICE NIACINAMIDE SERUM OBSAHUJE:

❀      Niacinamid (vitamín B3) pomáha zvyšovať úroveň hydratácie pokožky a podporuje jej regeneráciu.❀      N-acetylglukosamín stimuluje prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke. Má pozitívny vplyv na pevnosť, pružnosť a odolnosť pleti.❀      Hydromanil je látka rastlinného pôvodu s výnimočnými hydratačnými vlastnosťami. Zároveň reguluje proces exfoliácie, čím pomáha zlepšovať vzhľad pokožky.❀      Extrakt zo sladkého drievka má antioxidačné, antibakteriálne, protizápalové a upokojujúce účinky.❀      Výťažok z pupočníka ázijského je silným antioxidantom, pôsobí protizápalovo, podporuje regeneráciu pleti a tvorbu kolagénu.❀      Dermasooth je sofistikovaný komplex z tulsi, pestreca mariánskeho a aktívnej frakcie riasy enteromorpha compressa, ktorý chráni, regeneruje a posilňuje bariérové ​​funkcie pokožky.❀      Ryžový bioferment dokonale hydratuje, vyhladzuje a rozjasňuje pleť. Okrem toho podporuje regeneráciu a posilňuje kožný mikróbiom.

Annabelle Minerals CLARITY JUICE niacinamide serum, 30 ml: 28,90 €

Annabelle Minerals GLOW JUICE vitamin C serum

Rozjasňujúce sérum s 20% obsahom vitamínu C vo forme kyseliny askorbovej prirodzene rozjasňuje pleť, vypína ju, viditeľne zjednocuje jej tón, dodáva jej mladistvý vzhľad a podporuje regeneráciu.

 Sérum má ľahkú vodnú konzistenciu, ktorá sa jednoducho rozotiera po tvári, je ľahká, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva nepríjemný lepkavý film. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti. Výsledný efekt sa dostavuje rýchlo po aplikácii.