LUMIN od Webera griluje, údi aj naparuje

Majitelia záhrad či terás si s grilovaním veľké starosti robiť nemusia. Murovaný, plynový či gril na uhlie je v dome už pravidlom. No ani v byte s balkónom či terasou sa vášho obľúbeného grilovania nemusíte vzdať.

Na trhu je množstvo elektrických grilov, aj tu však platí, že gril je jedna z tých vecí, pri ktorých sa oplatí pred kúpou dobre si rozmyslieť, do čoho ísť. Lacné riešenia totiž aj tu neraz ponúkajú kvalitu na jednu sezónu. Takýto nákup sa oplatí, ak pre vás grilovačka znamená raz – dvakrát do roka si opiecť pár klobások. Ozajstná grilovačka však príjemnú spoločnosť spája s gastronomickými zážitkami a na to už treba poriadny gril. Zaručenú istotu vám dáva globálny líder medzi grilmi Weber, ktorý teraz prichádza s novinkou – elektrickým grilom LUMIN. Žiadne uhlie, plynové bomby, žiadne čakanie na rozpálenie ani náročné čistenie špinavých platní, žiaden dym, ktorý by dráždil susedov – iba lahodná, vábivá vôňa opekaného mäsa a klobások doplnená neodolateľnou arómou grilovanej zeleniny.

Weber LUMIN je priestorov nenáročný a elegantný multifunkčný gril.

Elegantný a priestorovo efektívny Weber LUMIN je ideálny pre menšie vonkajšie plochy a tam, kde nie je možné grilovať na drevenom uhlí a plyne. Navrhnutý je tak, aby vyhovoval vášmu vkusu aj vášmu priestoru. Nebol by to však Weber, keby svojmu novému prírastku do rodiny nedal oveľa viac funkcií, než len jednoduché grilovanie.

LUMIN zvláda prípravu na pare aj údenie.

  • LUMIN dosahuje teploty nad 315 °C už za 15 minút
  • Počas zahrievania grilu môžete na ňom rozmraziť potraviny z mrazničky, čo vám výrazne ušetrí čas
  • Poklop s nízkou kupolou zefektívňuje prípravu plochých potravín, ako sú steaky či ryby
  • Jedlo udržiava teplé po dlhú dobu – ak sa chcete obslúžiť, stačí otvoriť poklop
  • Pomocou rôzneho rafinovaného príslušenstva udusíte zeleninu na pare a udržíte jedlo teplé
  • Vďaka režimu údenia budú vaše grilované jedlá bohaté na nezameniteľnú dymovú arómu
  • Čistenie je hračka vďaka prednému podnosu na tuk a smaltovanému grilovaciemu roštu, ktorý za vás umyje umývačka riadu
  • Kompaktný a priestorovo úsporný dizajn grilu Weber LUMIN umožňuje jeho nenáročné skladovanie a jednoduchú obsluhu

Načítajte si QR kód do mobilu a pozrite si Weber LUMIN v 3D animácii

Špecialisti značky Weber ku grilu LUMIN vytvorili široké príslušenstvo, ktoré vám dáva nekonečné možnosti prípravy jedla vonku, vrátane stojana, krytu grilu, vložky na rošt a mnohých ďalších.

planchou raz-dva pripravíte gril na prípravu palaciniek, vajíčok, rýb, zeleniny. Jednoducho na nej pripravíte všetko, čo by ste inak pripravovali na panvici. Jej povrch rovnomerne šíri teplo, zabraňuje prilepeniu jedla a čistí sa jednoducho čistiacim prostriedkom a vodou.

Súprava na flexibilné grilovanie obsahuje zásobník na naparovanie alebo údenie, ktorý distribuuje paru či dym na celý grilovací povrch, čím prakticky zmení váš LUMIN na udiareň, alebo umožní pripravovať potraviny na pare. Stačí pridať pár drevených lupienkov Weber a rebierka či brisket alebo aj zelenina dostanú hneď inú chuť. Ohrievacie nádoby sa postarajú, aby jedlo nevychladlo celé hodiny.

Ohrievacie nádoby udržia jedlo teplé po celé hodiny.

Ochranný obal chráni váš elektrický gril Weber LUMIN pred poveternostnými vplyvmi. Proti odneseniu vetrom ho zaistíte 4 upevňovacími popruhmi, ktoré sa pripájajú k podstavcu.

Podstavec s postranným stolíkom rozšíri váš pracovný priestor a tým zjednoduší vaše grilovanie. Postranný stolík môžete použiť ako na prípravu jedla, tak na jeho servírovanie. Háčiky na zavesenie grilovacieho náradia sú tiež neoceniteľnými pomocníkmi – vďaka nim ho máte vždy poruke.

Pozrite si animáciu, ako vyzerá LUMIN s postranným stolíkom

Objavte všetky výhody elektrického grilu Weber LUMIN, ktorý je stvorený pre balkóny, terasy a malé otvorené priestory. Veď vďaka nemu bude vaša grilovacia sezóna trvať 365 dní v roku! S novým elektrickým grilom LUMIN sa môžete zoznámiť na weber.com/SK/lumin.

ĎALŠIE NOVINKY V RODINE GRILOV WEBER

Majitelia plynových grilov SPIRIT a GENESIS určite ocenia vysokokvalitné, odolné vložky na rošty v plnej veľkosti. Nová samostatná mriežka Full-Size Griddle zmení celý grilovací povrch na plnohodnotný gril a svojou všestrannosťou rozširuje možnosti prípravy  vášho menu o ďalšie a ďalšie pokrmy.

Mriežka Weber Griddle Genesis

Špeciálne vyvinutá technológia distribuuje teplo po celej ploche mriežky, takže príprava jedla na nej je oveľa rýchlejšia. Modely pre grily SPIRIT a GENESIS sú odolné voči korózii. Okrem tejto novinky prináša Weber aj sériu nových kvalitných nástrojov a príslušenstva: špachtle z nehrdzavejúcej ocele, liatinový lis, panvice a ďalšie.

Viac chuti s peletkovým grilom SMOKEFIRE®  SEAR+

Nový gril SMOKEFIRE Sear+  s extra veľkým sklopným horným grilovacím roštom ponúka väčšiu kapacitu a tým aj širšie možnosti grilovania pre viac ľudí naraz. Prípravu uľahčuje aj prípravný bočný stolík s háčikmi na náradie. Extra veľký smaltovaný rošt WEBER CRAFTED OUTDOOR KITCHEN COLLECTION® je určený pre grilovanie väčších aj menších kúskov potravín zároveň. Tento peletový gril je tiež dostupný s technológiou WEBER CONNECT®, ktorá umožňuje grilovanie presne podľa vašich preferencií a upozorní vás, keď je jedlo hotové. Navyše sa vďaka svojej odolnej povrchovej úprave gril veľmi ľahko čistí. Užite si tohtoročnú grilovačku naplno s ponukou Weber.