Makový koncept z jemne mletého modrého maku 

Mak je u Slovákov celoročne obľúbenou surovinou a neodmysliteľnou súčasťou tradičných i moderných receptov. Rovnako je veľmi zdravý a má priaznivé účinky na zdravie. Spoznajte nový makový koncept Dr. Oetker, ktorý v sebe spája prvotriednu kvalitu, lahodnú chuť a tradície. 

Toto by ste mali vedieť o maku! 

Mak je už desaťročia oceňovanou a často používanou surovinou v kuchyni vďaka jeho celoročnej dostupnosti, všestrannému využitiu, unikátnej chuti, nutričným hodnotám a jednoduchému používaniu. Oceníte ho pri príprave sladkých jedál, makových múčnikov i dezertov. Svoje využitie si však nájde aj v studenej kuchyni ako posyp na buchty, šišky, ovsenú kašu alebo ako ingrediencia do smoothie.

Vedeli ste, že mak patrí medzi zdraviu prospešné olejniny s vysokým obsahom vlákniny, vápnika a železa? Taktiež je zdrojom bielkovín a má nízky obsah cukru. 

Vďaka vysokému obsahu zdraviu prospešných látok ho môžeme označiť za SUPERPOTRAVINU.

Vápnik je potrebný pre udržanie normálneho stavu kosti a železo zas prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania. 

Medzi spotrebiteľmi je najviac preferovaným druhom MLETÝ mak kvôli jeho praktickému použitiu, bez nutnosti vyťahovať mlynček. 

Kvalita je najlepší recept na akékoľvek dobroty s makom. Spoznajte spoločne s nami jedinečné makové novinky od Dr. Oetker. 

Mak ako synonymum pečenia 

Milovníci maku zbystrite pozornosť! Na pulty prichádza  jedinečná maková NOVINKA – 100 % Mak mletý Dr. Oetker, ktorý je prvotriedny český, jemne mletý modrý mak so všestranným a atraktívnym využitím počas celého roka. Český modrý mak sa vyznačuje sladkastou chuťou, jemnou makovou vôňou a krásnou modrou farbou. Má vysoký obsah vlákniny, vápnika a železa. Taktiež je bohatým zdrojom bielkovín a má nízky obsah cukru. Oceníte ho ako originálnu prísadu do cesta, na prípravu rôznych náplní a posýpok alebo do dezertov. Praktické 200 g balenie vám uľahčí dávkovanie a prípravu pokrmov. Spotrebiteľov poteší aj praktický recept na Makové slimáky, ktorý nájdu na zadnej strane obalu. Prírodná verzia maku tiež dáva priestor na dochucovanie podľa vlastnej fantázie. Ste pripravení na makovú mániu? Ďalšie makové recepty nájdete na www.oetker.sk 

Maková náplň na okamžité použitie    

Makové dobroty rýchlo a jednoducho! Spoznajte ďalší jedinečný výrobok – Maková náplň Dr. Oetker, ktorá je hotovou makovou náplňou určenou na okamžité použitie. Vaše srdce si získa prvotriedna kvalita jemne mletého modrého maku, krásna farba a plná maková chuť s vyváženou receptúrou. Maková náplň je ideálny pomocník na prípravu obľúbeného sladkého pečiva a ostatných makových dezertov. Nielenže vašim dobrotám dodá dokonalú makovú chuť, ale ušetrí aj váš čas! Praktické 250 g balenie vám zas uľahčí dávkovanie. Makové dobroty ako od babičky alebo moderné dezerty odteraz zvládne pripraviť každý. 

Makový koncept od Dr. Oetker garantuje vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôslednej kontrole výrobného procesu jedinečný výsledok a nezabudnuteľný gurmánsky zážitok pre všetkých makových nadšencov. Vyskúšajte! 

Zdroj: Dr. Oetker 

Prajeme vám množstvo zábavy v kuchyni, krásne chvíle s rodinou a dobrú chuť! 

Odporúčaná maloobchodná cena 100 % Mak mletý Dr. Oetker 200 g a Maková náplň Dr. Oetker 250 g: 2,59 €

Bonusový TIP na skvelý darček

Kalendár, vďaka ktorému vyčarujete jedinečné okamihy.

Doprajte si spoločný čas s rodinou a nechajte sa každý mesiac inšpirovať k sladkému pečeniu exkluzívnymi receptami z kalendára Dr. Oetker – Pečieme s láskou 2023. Okrem tradičného nástenného kalendára sa môžete tešiť aj na praktický stolový variant s receptom navyše! Všetky recepty sú starostlivo vybrané a vyskúšané odborníkmi v skúšobnej kuchyni Dr. Oetker tak, aby ich hravo zvládol pripraviť každý člen rodiny. Vaše najobľúbenejšie recepty môžete vďaka jemnému naznačeniu línie nožničiek ľahko vystrihnúť a založiť do šanóna pre ďalšie použitie. Neváhajte a prekvapte seba alebo svojich blízkych týmto praktickým kalendárom plným výnimočných receptov a krásnych fotografií, ktorý bude celý rok pastvou nielen pre oči, ale aj pre vaše chuťové poháriky. 

Kalendár Pečieme s láskou 2023 si zakúpite cez eshop.oetker.sk